Doosletters

Troeven

  • Binnen of buiten
  • (In)direct verlicht met LED of onverlicht
  • Ontworpen volgens uw wensen
  • De verbeterde versie van neon

 

Productfoto's

Omschrijving Doosletters

Doosletters zijn direct of indirect verlichte signs.

Elke letter is een doos, die verlicht kan worden en vervolgens op uw gevel kunnen bevestigd worden om zo uw bedrijfsnaam prominent zichtbaar te maken.

De verschillende soorten letters maken het mogelijk om uw boodschap uitstekend te presenteren. Er zijn talrijke studies die bewijzen dat verlichte letters tot 4x meer bereik kennen dan onverlichte.

Er is keuze uit een 10 tal verschillende soorten letters die quasi alles mogelijk maken.  Voor afmetingen > 3 meter wordt er gewerkt met een verlicht doekbak systeem.

We werken uitsluitend met Samsung LED’s, dewelke typerend zijn voor een energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie.

In vergelijking met neon, welke de alom oude methode is om verlichte logo’s te produceren, biedt LED een langere levensduur, minder energieverbruik, meer dynamische toepassingen en is de kracht van verlichting ook veel intenser.

Bij neon worden glazen buizen verhit om ze de gewenste vorm te kunnen geven, waarna ze gevuld worden met een mengeling van gassen.  Deze mengeling zorgt finaal voor het neon verlichte effect in het neon logo.  Wanneer er schade komt aan een glastube, heb je een open circuit en is je gehele logo aan vervanging toe.  Om die reden zijn neon verlichte letters zéér gevoelig en minder duurzaam als LED verlichte letters.  Daarnaast kent neon een veel hoger energieverbruik als LED verlichting.

Op vandaag kiezen 98% van onze klanten vooe een LED verlicht logo. LED verlichte reclame is dus een uitermate kwalitatieve, duurzame en energiezuinige oplossing.

LED’s go for it!

Bekijk zeker onze realisaties voor Carrefour en De Lijn

Video afspelen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Technische specificaties

Contacteer ons

Heb je vragen?  Dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een mail sturen naar info@herva.be.
We helpen je zo vlug mogelijk.

Nog sneller antwoord? Bel ons op +32 14 55 69 22