Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interieur reclamepanelen

Interieur reclamepanelenkopen?

Interieur reclamepanelen worden gemaakt van schuimplaat. PVC schuimplaat verkrijgbaar in verschillende diktes en standaard kleuren.  Geschuimde PVC platen hebben twee toplagen, in de massa gekleurd, waartussen PVC schuim zit.  De bovenlaag is licht gestructureerd en mat.  Geschuimde PVC is een zeer licht materiaal.  Toch is het slagvast.  Hierdoor kan het materiaal eenvoudig worden bewerkt.  Een extra voordeel is dat geschuimd PVC Uv-bestendig is. Hierdoor verkleurt het niet en is het even geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Slagvast.  Vaak gebruikt rond voetbalvelden of op werven (voor permanente toepassing verwijzen we naar dibond). Tip 1: Nadeel van schuimplaat is dat hoeken kunnen afbreken (vergelijk het met een gyproc plaat).  Als je dus een toepassing hebt van veelvuldig gebruik op verschillende locaties, kijk dan zeker naar kanaalplaat. Tip 2: Schuimplaat heeft altijd een duwtje in de rug nodig. 🙂 Indien je een paneel aan het plafond wenst te bevestigen, raden we aan om een Dibond paneel te gebruiken.  Schuimplaat heeft namelijk de eigenschap te werken bij temperatuursverschillen, indien het niet bevestigd is tegen een wand.

Wil je echt helemaal digitaal gaan, overweeg dan een indoor LED scherm, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is. Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze webite van Brilliant voor meer inspiratie.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Manu Santana - Sign D-sign

Dank u voor je snelle antwoord.

Guy De Pelsmaeker

Bedankt voor het mooie werk van uw mensen !

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Group Victor Peeters

De LED verlichting is prachtig als het donker is !!

Elien Stuyckens - Vermarc Sport

Nogmaals dank voor het mooie werk!

Sarah Sturtewagen - Vlaamse Zwemfederatie

Ik wou je gewoon laten weten dat alles prima is verlopen op de Flanders Swimming Cup wat betreft opbouw/afbraak van jullie aangeleverde materiaal. Iedereen was tevreden en de aankleding was top!

We waren ook zeer blij met het nieuwe frame voor ons VIP-doek aan te monteren 😉

Interieur reclamepanelen:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Geschikt voor buitengebruik
  • Ideaal voor interieurtoepassingen
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • Direct print of gelamineerde sticker
  • Matte structuur
  • Diktes variëren tussen 3 en 2-10 mm

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Signframe gevel – outdoor

Gevelpanelen – aluminium/dibond

Moswand

Buizenframe gevel

Textielframe – vrijstaand – indoor

Textielframe- LED verlicht

Buizenframe – vrijstaand

Signframe vrijstaand Heavy Duty – outdoor

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Signalisatieborden

Buizenframe – Heavy Duty

Textielframe-wand indoor