...

een reclamezuil of reclametotem

Voor Reclamezuil en reclametotems

Alles overeen reclamezuil of reclametotem

Een doordacht ontworpen reclamezuil zorgt voor een betere vindbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast zijn reclamezuilen ongetwijfeld een ideaal communicatiemiddel naar uw klanten toe. Een reclametotem is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf in het straatbeeld.

Reclamezuil of reclametotem

Het maakt niet uit hoe je ze noemt. De reclamezuilen worden allemaal op maat en helemaal volgens jouw wens ontworpen en geproduceerd: van heel eenvoudige reclamezuilen tot uiterst complexe constructies. De reclamezuilen kunnen voorzien worden van plexi, verlichte doosletters en zelfs van digitale LED schermen. Tip: gebruik een klok of temperatuurmeter op je reclametotem voor 40% meer aandacht.

Een reclamezuil buiten

Een reclamezuil buiten wijst je de klanten de weg naar jouw parking, de inrit, jouw winkel of bedrijf. Hij kan promoties en acties aankondigen en de aandacht trekken van passanten op elk moment van de dag of nacht, zeker als je reclamezuil verlicht is.

 

Bekijkonze productfoto's

Reclamezuil kopen?

Dus, wil je een reclamezuil kopen? Neem hieronder vrijblijvend contact op en vertel ons hoe jouw ideale reclametotem er uit moet zien.

Nog meer aandacht trekken?

Wil je écht all the way gaan? Overweeg dan een mobiele LED totem, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze website van Brilliant voor meer inspiratie.

Wat zeggen onze klanten?

Michael Vandaele - Lidl

We waren erg tevreden met betrekking tot de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Guy De Pelsmaeker

Bedankt voor het mooie werk van uw mensen !

Stefan Silverans - Gamma

De alarmcovers zien er zeer strak uit, krijgen zeer positieve reacties …… Keep up the good work!

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Stefaan - Brouwerij De Musketeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Stefaan Soetemans - Troubadourbeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Een offerte vooreen reclamezuil of reclametotem

De kenmerken van een reclamezuil of reclametotem:

    • Verbeter je vindbaarheid en zichtbaarheid met een reclamezuil
    • Een reclamezuil is een ideaal communicatiemiddel
    • Ontworpen volgens jouw wensen
    • Kies voor een grote reclamemast of een reclametotem

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook