Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

een reclamezuil of reclametotem

een reclamezuil of reclametotemkopen?

Een doordacht ontworpen reclamezuil kan een krachtig marketinginstrument zijn voor jouw bedrijf.

De voordelen van een reclamezuil

Zichtbaarheid en herkenbaarheid: Een reclamezuil valt op en trekt de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten. Het vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf en draagt bij aan de herkenbaarheid van het merk.

24/7 marketing: Een reclamezuil werkt continu, dag en nacht, waardoor het bedrijf constant wordt gepromoot, zelfs buiten openingstijden.

Lokale targeting: Een reclametotem kan strategisch worden geplaatst op locaties met veel verkeer, zoals drukke straten, rotondes, of bij de ingang van winkelcentra. Hierdoor kunnen bedrijven gericht hun lokale doelgroep bereiken.

Professionele uitstraling: Een goed ontworpen reclamezuil geeft het bedrijf een professionele uitstraling en wekt vertrouwen bij potentiële klanten.

Flexibiliteit in ontwerp: Elke reclamezuil die wij maken wordt aangepast aan de specifieke behoeften en branding van het bedrijf. Ze kunnen worden voorzien van het bedrijfslogo, grafische afbeeldingen, promotieboodschappen, en zelfs digitale displays voor dynamische inhoud.

Duurzaamheid en weerbestendigheid: Een kwalitatieve reclamezuil van Herva wordt gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze een duurzame investering zijn voor het bedrijf.

Een reclamezuil buiten

Een reclamezuil buiten wijst je klanten de weg naar jouw parking, de inrit, jouw winkel of bedrijf. Hij kan promoties en acties aankondigen en de aandacht trekken van passanten op elk moment van de dag of nacht, zeker als je reclamezuil verlicht is.

 

Bekijkonze productfoto's

Wat kan je allemaal met een reclamezuil doen?

Merkpromotie: Gebruik de reclamezuil om het merk van het bedrijf te promoten door het tonen van het logo, de slogan, en andere merkgerelateerde visuals.

Productpromotie: Promoot specifieke producten of diensten van het bedrijf door ze op de reclamezuil te presenteren, samen met aantrekkelijke afbeeldingen en promotieboodschappen.

Nieuws en informatie: Communiceer belangrijke nieuwsberichten, aanbiedingen, openingstijden, of andere relevante informatie aan klanten via de reclamezuil.

Wegwijzing: Gebruik de reclamezuil als een wegwijzer om klanten naar de locatie van het bedrijf te leiden, vooral als het zich op een drukke of moeilijk te vinden locatie bevindt.

Interactieve elementen: Voeg interactieve elementen toe aan de reclamezuil, zoals QR-codes of NFC-tags, waarmee klanten toegang kunnen krijgen tot speciale aanbiedingen, kortingsbonnen, of online content.

Seizoensgebonden decoratie: Pas de reclamezuil aan op basis van seizoensgebonden thema’s of feestdagen om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de sfeer van het bedrijf aan te passen.

Reclamezuil kopen?

Dus, wil je een reclamezuil kopen? Neem hieronder vrijblijvend contact op en vertel ons hoe jouw ideale reclametotem er uit moet zien. Als extra tip geven we graag nog mee dat een klok of een temperatuuraanduiding zorgt voor 40% meer aandacht voor je reclame totem.

Liever een digitale reclamezuil?

Wil je écht all the way gaan? Overweeg dan een mobiele LED totem, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze website van Brilliant voor meer inspiratie.

Wat zeggen onze klanten?

Wim Heylen - Heylen Vastgoed

Knap werk! Sterk bezig team Herva!

Joris Blomme - Group Delrue

Gisteren demoavond gehad.  Betreffende de vlaggenmasten, alles prima gelukt.  Installatie grondkokers, barniermasten zoals verwacht.

De levering was zoals afgesproken, just in time.

Alvast bedankt voor de correcte samenwerking.

Mathias Gillian - DDMC

Hartelijk dank voor de gevraagde offerte en fijn dat jullie deze ochtend alles exact zijn komen opmeten. Gust –> topkerel!

Sonja Van Espen - EK Wielrennen

Iedereen was onder de indruk van al het mooie drukwerk dat jullie verzorgden ter gelegenheid van het EK Wielrennen.
Dit gaf een extra cachet aan het hele evenement en maakte het gewoon af.
Super bedankt ook voor jullie snelle en zeer professionele medewerking om dit allemaal tijdig in orde te brengen. Jullie zijn geweldig of kortom:
Hoogstaande kwaliteit, excellent, routiniers, veelzijdig, apart.

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Manu Santana - Sign D-sign

Dank u voor je snelle antwoord.

een reclamezuil of reclametotem:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

    • Verbeter je vindbaarheid en zichtbaarheid met een reclametotem
    • Een reclametotem is een ideaal communicatiemiddel
    • Elke reclamezuil wordt ontworpen volgens de wensen van de klant
    • Kies voor een grote reclamemast of een reclametotem

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook