Search
Close this search box.
Logo Herva - Visibility Matters

Vlaggenmast

Vlaggenmastkopen?

Om uw vlaggen goed zichtbaar te maken, heeft u natuurlijk een kwaliteitsvolle vlaggenmast nodig. Laat uw vlaggen wapperen met onze hoge, sterke en stijlvolle vlaggenmasten.
Herva heeft een ruime voorraad aan vlaggenmasten in verschillende uitvoeringen. Maak uw bedrijf beter zichtbaar met een aantal vlaggenmasten en kleurrijke vlaggen.
Een vlaggenmast van Herva heeft een lange levensduur, is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud.

De hoogte van een vlaggenmast

Een Herva vlaggenmast is beschikbaar in 6,8 m en 12 m. Vanaf een hoogte van 8 meter installeren we de vlaggenmast op een kantelvoet. Dankzij ons uniek en gepatenteerd REWIND-systeem blijft jouw vlag bovendien steeds in de juiste positie. De zichtbaarheid is dus steeds gegarandeerd!

Vlaggenmasten en reclamevlaggen onderhouden

Winkelketens en retailers, zoals JBC, Gamma, Krëfel, Texaco en Hyundai rekenen op Herva voor het onderhoud en het periodiek vervangen van hun promotiematerialen in de Benelux. Zij werden opgenomen in de planning van de vervangronde.  Zo blijven de vlaggen steeds up-to-date en mooi en de masten in onberispelijke staat.

Bekijkonze productfoto's

Een indrukwekkend alternatief voor een vlaggenmast?

Wil je liever digitaal gaan, overweeg dan een mobiel LED scherm, wat niet alleen indrukwekkend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig. Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden aangepast en kunnen worden afgestemd op de huidige promoties en de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze website van Brilliant voor meer inspiratie en oplossingen.

Wat zeggen onze klanten?

Patrick De Baene

Vandaag mijn sticker gekregen en dit is wat ik wenste hartelijk dank ,het zal niet de laatste zijn want heb al goed reclame gemaakt.

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

J. Gheysels - Gemeent Sint-Pieters-Leeuw

Merci Herva, bedankt ! 😉

Het resultaat mag er zijn. Na Vlaanderen hopen we dat zondag de hele wereld ons en jullie werk mag aanschouwen.

Ybe

Bij deze wil ik je nog even bedanken voor het snelle handelen van de frames en doeken in onze showroom! Het ziet er machtig uit 😊

Wim Heylen - Heylen Vastgoed

Knap werk! Sterk bezig team Herva!

MB Links

Je vous remercie pour cette remise de prix.

Een offerte voorVlaggenmast

De kenmerken van Vlaggenmast:

  • Uw vlag steeds in de juiste positie
  • Diverse uitvoeringen voor hijsen van de vlag
  • Uniek en gepatenteerd REWIND® systeem
  • Vlaggenmasten tot wel 12 m hoog
  • Extra stevige cilindrische mast
  • Kantelvoet of overschuifkoker mogelijk
  • Kan al vanaf één stuk
  • Plaatsing en montage
  • Periodieke vervangronde vlaggen mogelijk (onderhoudscontract)

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook

Soltismasten

Reclamevlaggen

Baniermasten inox

Event banner

Event flag