Search
Close this search box.
Logo Herva - Visibility Matters

een vloersticker

een vloerstickerkopen?

Vloerstickers bieden bedrijven een veelzijdige manier om verschillende doelen te bereiken en verschillende boodschappen over te brengen.

Hier zijn tien mogelijke toepassingen van vloerstickers voor bedrijven:

Wegwijzers en markeringen: Gebruik vloerstickers om looproutes te markeren in je winkel, kantoor of op een evenement. Dit kan helpen bij het sturen van klanten naar specifieke secties of bij het creëren van eenrichtingsverkeer.

Promoties en aanbiedingen: Plaats vloerstickers met promotionele boodschappen, kortingscodes of aanbiedingen om de aandacht van klanten te trekken, terwijl ze door je winkel lopen. Dit kan helpen bij het stimuleren van impulsaankopen.

Merkbekendheid: Bedruk vloerstickers met je logo, slogan of merkboodschap om de merkbekendheid te vergroten. Plaats deze op strategische locaties waar veel mensen komen.

Veiligheidsinstructies: Gebruik vloerstickers om veiligheidsinstructies weer te geven, zoals “Houd afstand”, “Let op gladde vloer” of “Nooduitgang”. Dit kan de veiligheid van klanten en medewerkers bevorderen.

Evenementen en beurzen: Op beurzen en evenementen kunnen vloerstickers worden gebruikt om de aandacht te vestigen op je stand, producten of diensten. Ze kunnen ook worden gebruikt om bezoekers naar specifieke activiteiten of presentaties te leiden.

Interactieve ervaringen: Creëer interactieve ervaringen met vloerstickers, zoals spellen of uitdagingen, om de betrokkenheid van klanten te vergroten en een leuke sfeer te creëren.

Tijdelijke campagnes: Gebruik vloerstickers voor tijdelijke promoties, seizoensgebonden campagnes of evenementen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor kortlopende marketinginitiatieven.

Productinformatie: Plaats vloerstickers bij specifieke producten om extra informatie te verstrekken, zoals prijzen, kenmerken of instructies voor gebruik.

Wachtrijbeheer: Gebruik vloerstickers om wachtrijen te organiseren en klanten te helpen bij het handhaven van sociale afstand. Dit kan vooral handig zijn in situaties waarin wachtrijen gebruikelijk zijn, zoals bij kassa’s of in wachtruimtes.

Sfeer en decoratie: Naast functionele doeleinden kunnen vloerstickers ook worden gebruikt om de sfeer en uitstraling van een ruimte te verbeteren. Denk aan artistieke ontwerpen, seizoensgebonden decoraties of thematische elementen die passen bij de branding van je bedrijf.

Door creatief gebruik te maken van vloerstickers kunnen bedrijven verschillende doelen bereiken, van het verbeteren van de klantbeleving tot het verhogen van de verkoop en het bevorderen van de veiligheid.

Bekijkonze productfoto's

Een gepersonaliseerde vloersticker

De vloerstickers van Herva kunnen geplakt worden op vele ondergronden voor een winkel, showroom, beurs of sportaccomodatie.
De meeste vloerstickers zijn voor binnentoepassingen en kortstondig gebruik (tot 1 jaar). Uiteraard is de levensduur afhankelijk van de intensiteit waarop ze wordt gebruikt.

Het is belangrijk om een vloersticker te lamineren met een anti-slip laminaat.
Vloerstickers kunnen net zoals andere stickers worden geplot en/of contour gesneden.
Voor een nog completere sfeerbeleving kan je opteren voor 3D vloerstickers, die het geheel nog unieker en levendiger maken.

Tip: De outdoor variant (asfaltsticker) heeft een groffe anti-slip korrel.  Deze heeft als eigenschap dat deze zeer gemakkelijk zelf te plaatsen te zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

Elien Stuyckens - Vermarc Sport

Nogmaals dank voor het mooie werk!

Philippe - KBC

Wil jij iedereen daar bij jullie bedanken voor de onberispelijke uitvoering
wat ik niet anders ingeschat had, nu zijn we zeker en staan we dinsdag niet voor verassingen!

Stefaan - Brouwerij De Musketeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Michael Vandaele - Lidl

We waren erg tevreden met betrekking tot de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Een offerte vooreen vloersticker

De kenmerken van een vloersticker:

  • Een vloersticker trekt op een creatieve manier aandacht van potentiële klanten
  • Bepaal zelf het formaat van de vloerstickers
  • Al onze vloerstickers zijn anti-slip
  • Kies voor een tijdelijke of langdurige bevestiging

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook

Textielframe-wand indoor

Roll-up banner

Nadar spandoeken

Spandoeken

Raambestickering

Plooitent

Landenvlag

Reboard

Detectiepoort hoes/ alarmcovers

3D sticker

Publiciteitsbogen

Promo tapijt

Zitkubus

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

een peesdoek

Textielframe- LED verlicht

Moswand

Neusbord

Indoor banners