Herva trotse partner van Flanders Classics

Vlaanderens Mooiste

Je kon er niet meer naast kijken: het vertrek van de Ronde van Vlaanderen in Antwerpen was wederom een groot succes. De top van het internationale wielerlandschap verzamelde voor de start van Vlaanderens Mooiste. Een legendarische wielerwedstrijd dat een massa volk op de been bracht in gans Vlaanderen.

“Heeren vertrekt!”
Alle profs werden zondag voorgesteld op het imposante podium van de Grote Markt in Antwerpen. Flanders Classic maakte volop gebruik van spandoeken en textielframes voor een mooie aankleding. Naast het podium voorzag men twee grote zuilen omringd met prachtige sound-mesh doeken. Dit zag er niet alleen leuk uit, maar sound-mesh zorgde ervoor dat er géén nadelig effect was op de geluidskwaliteit. Om de verschillende sponsors goed in de verf te zetten adviseerden wij Flanders Classic om gebruik te maken van onze heavy Duty textielframes. De naam zegt het zelf, een textielframe dat speciaal door ons is ontworpen voor het stevige werk. Een Heavy Duty frame is super sterk en daarom ideaal voor grote oppervlaktes zoals het podium in Antwerpen. Het aluminium profiel van wel 62.5 mm is ontworpen om snel en gemakkelijk op- en afgebouwd te kunnen worden. Wat bij grote events zéér belangrijk is net als de compactheid voor transport.

Dé full service partner
Ook na het startschot zorgde Herva voor de aankleding van deze rasechte wielerklassieker. Zo werd er gebruikt gemaakt van vele XXL banners met een deelbare mast om op een efficiënte wijze te communiceren naar wielerfans en renners. Verder voorzag men ook talrijke standalones naast het parcours om de sponsors in de spotlight te zetten.
Alsook maakte Flanders Classic gebruik van neusborden en nadarspandoeken om belangrijke zones tijdens de wielerwedstrijd aan te kleden.

Dat is handig!
Grote evenementen zoals de Ronde van Vlaanderen eisen alleen het beste promotiemateriaal. Niet alleen de kwaliteit moet van het hoogste niveau zijn, ook het gebruiksgemak staat steeds voorop. Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze snel op- en afgebouwd kunnen worden, compact zijn tijdens transport en heel duurzaam zodat ze tegen een stootje kunnen!

+50 jaar ervaring
Met ruim 50 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om van een evenement een groot succes te maken. Voor elk project de juiste oplossing op maat en in lijn met je visuele identiteit. Kortom, je kan vertrouwen op onze kennis en ervaring in de sportwereld voor een succesvolle samenwerking.

Bekijk hier alle mogelijkheden om te zien welke de juiste is voor je evenement. Heb je nog vragen contacteer ons via de livechat of info@herva.be.

Bekijk hier alle onze producten