Wij doen u opvallen

Sinds 1966

 

Elke succesvolle realisatie begint met een goed gesprek, watdojoewant?

Op basis van jouw wensen maken wij een graaf ontwerp in 3D. Het resultaat is een knap staaltje branding dat van A tot Z in goede banen geleid wordt!

Bij Herva maken we alles zelf én zorgen we zelfs voor het onderhoud.

Tis nie voe tjeen of t’ander,

mo wij doen dus echt alles voor onze klanten hé!

atomium

Da's pas een botoxverbouwing!

Wij houden ervan om met jou mee te denken en te zorgen dat jouw bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. We geloven dat onze meer dan 50 jaar ervaring daar een belangrijke rol in speelt. En bovenal: met gezond Kempisch boerenverstand, het hart op de juiste plaats en passie voor jouw verhaal.

Bingoal

Wij doen u dromen

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en bekijken de mogelijkheden binnen jouw budget en wensen. We verrassen met grave designs waar jouw buurman zijn broek van afzakt! Onze 3D ontwerpen worden in huis getekend, gecoördineerd en geproduceerd. Onze logistieke medewerkers zorgen voor het transport en onze vakmensen voor de plaatsing. Wij begeleiden jouw project dus van A tot Z, inclusief een debriefing waarin we het verloop uitgebreid bespreken (mét een jat koffie erbij natuurlijk!).

Wij maken uw brand visibility in eigen huis

De productie in eigen huis zorgt voor belangrijke voordelen:
✔️ We kunnen all the way gaan, want we hebben zelf de uitvoering in handen
✔️ Alle promotiemateriaal is van topkwaliteit
✔️ Alles wordt op maat gemaakt

lasser

We’ll be back!

Wil jij jouw promotiemateriaal graag continu in een onberispelijke staat? Ga voor een onderhoudscontract bij Herva en je hoeft je nergens nog zorgen om te maken. Zo blijft jouw visuele identiteit, zowel binnen als buiten, het hele jaar door in stand!

Meer dan 40 winkelketens en retailers, zoals JBC, Gamma, Krëfel, Texaco en Hyundai, rekenen ook op Herva voor het onderhoud en vervangen van hun promotiemateriaal in de Benelux.

2012 09 19 09.42.58

Wij zorgen voor uw zichtbaarheid!

Curieus?