Maak kennis met de nieuwe generatie publiciteitsbogen

Maak van je event een succes

We creëerde een nieuw assortiment publiciteitsbogen die meteen in het oog springen en uitermate veilig zijn. De publiciteitsbogen zijn gemaakt van een lichtgewicht frame in combinatie met elastisch materiaal voor hoge resolutie bedrukking, bijgevolg kan je eenvoudig van print veranderen.


Ongezien gebruiksgemak

Het premium stretchmateriaal is winddoorlatend, zo is het inzetbaar onder alle omstandigheden. Vergeleken met een opblaasbare boog hoef je bij een klein scheur niet de hele structuur vervangen, wat je niet alleen tijd bespaart maar ook zeer budgetvriendelijk is.

Tot wel 85% goedkoper

De zoektocht naar de ultieme publiciteitsboog leidde tegelijk tot een ongekend gebruiksgemak waar je als organisator alleen maar van kan dromen. Zo is het opbouwen een fluitje van een cent! Zelfs de grootste publiciteitsboog stel je op in enkele tientallen minuten, bovendien hoef je geen rekening te houden met generators of blazers die weleens voor problemen durven zorgen. Hierdoor wordt de totale kost per evenement gemiddeld 85% goedkoper. Al deze voordelen gaan hand in hand met maximale visbiliteit waarvan organisatoren en sponsors profiteren.

Samengevat, ons uniek assortiment publiciteitsbogen biedt een combinatie van vier pluspunten: ze zijn veilig, licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en budgetvriendelijk.

Download de productfiche en bekijk alle details van de nieuwe generatiebogen.

HERVA heeft haar privacy- en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten van HERVA te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste privacy- en cookieverklaring gelezen te hebben.