Herva 2.0 >>>> Bezoek zeker Brilliant LED solutions >>>>

Nieuwe aankleding Niels Albert Bike Store

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Omschrijving

Bij de opening van Niels Albert & Valeska hun fietsenwinkel Niels Albert Bike Storehebben we enkele jaren geleden de buitenkant mogen voorzien van een reclamezuil en twee signframes met daarin een PVC doek gespannen.

Enkele weken geleden contacteerde Niels ons opnieuw, maar nu met de vraag of we hem konden helpen om de uitstraling van de showroom aan te pakken. Uiteraard zeggen wij daar geen neen tegen!

Wanneer consumenten de vitrine langs buiten passeren, kunnen ze de winkel binnenkijken. Om de inkijk wat te beperken, hebben Niels & Valeska gevraagd om hiervoor een oplossing te voorzien. Dankzij polyframes met geïntegreerde LED strips wordt het beeld in de achtergrond geblokkeerd en wordt er extra focus gelegd op de E-bikes, racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen die tentoongesteld worden.

Om de huisstijl van de voorgevel in de winkel door te trekken, is de print op de brandvertragende polyester peesdoek voorzien van het logo en het ketting beeldmerk. Achteraf kan deze peesdoek makkelijk vervangen worden door een doek met een andere print. Naargelang het soort fiets dat in de vitrine staat, kan zo een extra sfeerimpressie gecreëerd worden. ’s Nachts zullen de fietsen extra schitteren door de oplichtende LED strips in de frames.

De polyframes zijn gemonteerd op een stijlvol podia van 20 meter breedte zodat deze de volledige vitrine dekt. Knap maatwerk van het Horemans Interieur team! Ondanks al de maatregelen trokken ze er samen met ons top team op uit om de fietsenwinkel klaar te stomen voor de heropening op 11 mei.

Net zoals Niels & Valeska opzoek naar een oplossing op maat?

We denken graag met je mee!

Net zoals Niels op zoek naar een oplossing op maat?

We denken met je mee!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Contacteer ons

Heb je vragen?  Dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een mail sturen naar info@herva.be.
We helpen je zo vlug mogelijk.

Nog sneller antwoord? Bel ons op +32 14 55 69 22