Over ons

Why Herva? Because visibility matters.

Over ons-De Lijn-foto 3
Video afspelen

Betrouwbare totaalleverancier

Wil je beter, cooler of trendy’er zijn dan je concurrent, dan ben je bij Herva aan het juiste adres. Wij helpen je groots uitpakken zonder zorgen, opvallen zonder stress.

Meer dan 50 jaar geleden begon Herva met het beschilderen van muren en het borduren van vlaggen. Na al die jaren zijn we uitgegroeid tot een grote speler in het produceren, printen, bedrukken en plaatsen van reclame- en promotiemateriaal in alle mogelijke formaten en afwerkingen. Herva bestaat ondertussen uit 3 divisies: Visibility Matters, Herva (LED) en Herva Sports & Event support. 

We zijn trots het jarenlange vertrouwen te genieten van meer dan 100 retailers, brands, en evenementen in gans de Benelux. Zij werken met ons samen omdat wij hun grootste dromen kunnen realiseren, hoe complex of uitdagend ze ook zijn.  

Op events zorgt Herva ervoor dat je groots kan uitpakken, lanceren we coole dingen waar mensen over praten en creëren de perfecte visuele beleving.

Met ons kan je rekenen op een betrouwbare totaalleverancier voor uw visuele reclame, correcte service, een uitgebreid pakket aan diensten en out-of-the-box realisaties.

Wil je snel online ontwerpen en bestellen aan een voordelige prijs, bezoek dan onze webshop op.

Wij staan er voor je

25 enthousiaste toppers staan elke dag voor jullie klaar. Met hetzelfde doel en een grote glimlach maken we het graag voor je waar.

Je kan rekenen op een  team van mensen, met unieke talenten en ervaring.

Bij ons proef je een familiale sfeer.  Daarom is werken voor én met ons aangenaam en respectvol .

Hard werken, intens genieten. daar doen we het voor, elke dag opnieuw!