Wayfinding OHL

signalisatieborden OHL

In samenwerking met StudioMDA zorgden we voor een doordachte bewegwijzering op het schitterende oefencomplex van eersteklassers Oud-Heverlee Leuven.  Alle panelen werden bij Herva in-house gedrukt, structuren gelast en geïnstalleerd ter plaatse. Wil jij ook een expert inschakelen om wayfinding te plaatsen voor jouw bedrijf of organisatie? Contacteer ons!

Interieuraankleding Superfruit

Interieurinrichting Superfruit

Voor Superfruit mochten we de volledige interieuraankleding van het logistieke centrum op ons nemen. Een combinatie van traditionele reclamedragers en digitale LED schermen zorgt voor een verbluffend resultaat en een aangename werksfeer voor het personeel.

Event & Sport Sterke Peer triathlon

Sterke Peer

Elk jaar in augustus vindt in Wuustwezel de triathlon Sterke Peer plaats. Een mooi deelnemersveld, super sponsors en een massa supporters zijn van de partij om deze dag stralend mooi te maken. Herva werd ingeschakeld om het evenement een smoel te geven. Want bewegwijzering, sportboarding, vlaggen, banners, publiciteitsbogen en constructies aan de meet maken een […]

Event & Sport Sportgala

Podiumbekleding van het Sportgala

Op het Sportgala schittert de absolute top van de Belgische sportwereld. Herva deed de aankleding van de zaal, met aandacht voor een elegante afwerking. Framedoeken, banners met verlichting, panelen, … Het Sportgala mag gezien worden!

Event & Sport Total 24 hours of Spa

Spandoeken en banners en aankleding van de demonstratieruimte bij de Total 24 hours of Spa

De 24 uur van Francorchamps is een jaarlijkse race op het circuit van Spa-Francorchamps. Herva verzorgde de aankleding van het evenement met vloerstickers, XXL-frame, opblaasbare boog met rechte hoeken, sportboardings en vlaggenmasten.

Event & Sport Memorial Van Damme

Buizenframe Memorial Van Damme

De Memorial Van Damme is de belangrijkste atletiekwedstrijd van het jaar die plaatsvindt in het Koning Boudewijnstadion. Herva zorgde voor het ontwerp van het buizenframe met spandoeken die op de tribune werd bevestigd.

Event & Sport Leuven Beachvolley

Spandoeken bij Leuven beachvolley

Ook Leuven legt elk jaar op het Ladeuzeplein een beachstrand aan. Dat heeft natuurlijk de nodige aankleding en signalisatie nodig. Herva houdt ervan om met jou mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw evenement opvalt. Onze designs worden in huis getekend, gecoördineerd en geproduceerd. Ons intern team begeleidt jouw project dus van A […]

Event & Sport Legacy Festival

Publiciteit Legacy Festival

Het Legacy Festival is een heus muziekfeest in Mol (Antwerpen) waarvoor Herva de aankleding mocht doen. Met onze passie voor events en meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe jouw event te laten scoren bij je doelpubliek. Denk aan mobiele constructies, panelen, vlaggen, banners om één coherent gevoel te creëren.

Event & Sport Fintro Hockey World League

Fintro Hockey World League

In 2017 bracht de Fintro Hockey World League de wereldtop samen op de terreinen van KHC Dragons in Brasschaat. Herva verzorgde de opbouw en aankleding van het volledige evenement. Denk maar aan textielframes, spandoeken, panelen, persruimte, sportboarding, …

Event & Sport Eneco Tour Ardooie

Eneco Tour Ardooie

Ardooie is in het buitenland gekend dankzij het wielrennen. Niet vreemd als je weet dat de Eneco Tour duizenden fans naar Ardooie brengt, maar in heel Europa op tv gevolgd wordt door 40 miljoen kijkers. Om die ervaring te maken, zorgde Herva voor een volledige begeleiding in branding. Het parcours, het podium, een Kids Area, […]