Interieuraankleding Superfruit

Interieurinrichting Superfruit

Voor Superfruit mochten we de volledige interieuraankleding van het logistieke centrum op ons nemen. Een combinatie van traditionele reclamedragers en digitale LED schermen zorgt voor een verbluffend resultaat en een aangename werksfeer voor het personeel.

Event & Sport Memorial Van Damme

Buizenframe Memorial Van Damme

De Memorial Van Damme is de belangrijkste atletiekwedstrijd van het jaar die plaatsvindt in het Koning Boudewijnstadion. Herva zorgde voor het ontwerp van het buizenframe met spandoeken die op de tribune werd bevestigd.

Gevelreclame De Pelsmaeker

Doosletters - De Pelsmaeker

Industriebouw De Pelsmaeker koos Herva als partner om hun logo en bedrijfsnaam een mooi plaatsje aan de gevel te geven. Guy De Pelsmaeker: “Bedankt voor het mooie werk van uw mensen!”

Interieur – Wijnegem – Eat Enjoy

3D stickers

Wij houden ervan om met onze klanten mee te denken en de meest creatieve ideeën te realiseren. Noem het gerust brand visibility met karakter. Van het Shopping Center in Wijnegem kregen we de vraag om 3D-stickers te ontwerpen met een ludieke ondertoon. Op één dag tijd was het volledige shoppingparadijs voorzien van 3D-stickers, met een […]

Brilliant LED Solutions: Rode Duivels op groot scherm

groot LED scherm - Rode Duivels

Allez les belges! Het EK voetbal op groot scherm kijken? Onze huiskamertelevisies zijn toch veel te klein om naar zoveel talent te kijken! Kies voor een high-end LED scherm van de hoogste kwaliteit zodat jouw gasten geen enkele goal hoeven te missen.

Gevelreclame Eight Lakes Group

Verlichte doosletters - Eight Lakes Group

Eight Lakes Group in Wommelgem was op zoek naar een partner om hun bedrijfsnaam prominent zichtbaar te maken naast de autosnelweg. Herva zorgde ervoor dat Eight Lakes al van mijlenver opvalt dankzij energiezuinige, verlichte doosletters. LED’s go!

Brilliant LED Solutions: Volvo Van Houdt

Mobiele LED totem - Van Houdt

Bij Herva kan je dankzij onze afdeling Brilliant LED Solutions ook terecht voor digitale signage schermen. Wist je al dat wij naast permanente installaties ook mobiele ledschermen plaatsen? Dat deden we ook voor Volvo Van Houdt in Herentals. Het voordeel is dat je snel een krachtige boodschap kan verspreiden. Gezien het “tijdelijk” karakter moet er […]

Gevelreclame Wasserij Sint-Jan

Verlichte doosletters - Wasserij Sint - Jan

Hoe maak je een wasserij sexy? Met een grave gevelaankleding door Herva natuurlijk! We staken het gebouw in een zwart, strak jasje in combinatie met de herkenbare groene huisstijl en verlichte doosletters. Sober en toch een tikkeltje chic, that’s hoewedo!

Gevelreclame BMW Sneyers

Reclamepanelen BMW Sneyers

Wij houden ervan om met jou mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. Dat deden we ook voor BMW Sneyers in Herentals, waarvoor we de volledige gevelaankleding deden. Met enerzijds panelen boven het glas, die makkelijk vervangbaar zijn met andere beelden, en anderzijds een gelamineerde […]

Brilliant LED Solutions: Sportoase

Scorebord Sportoase

Laat net als Sportoase jouw sportterrein schitteren dankzij een LED scorebord naast het veld. Het scorebord wordt aangestuurd door een digitale scorepad (touchpad), die mee geleverd wordt via een applicatie die geïnstalleerd kan worden op een smartphone. Het multisport scorebord zal een aangepaste weergave tonen per sport. Of het nu zaalvoetbal, volleybal of basketbal is: […]