Retail: voor elke klant een oplossing op maat

Geef je klanten een unieke retail beleving, zo maak je het verschil. Van een volledige rebranding , perfect uitgevoerde marketing actie tot onderhoud van al je filialen. Wij hebben het allemaal in huis om een sterk merk te creëren. Door middel van creatief en doeltreffend promotiemateriaal helpen wij retailers hun doel te bereiken. Met behulp van professionele groot formaat druk, het juiste reclame- en promotiemateriaal word je overal snel herkend.

Totaalrealisaties

Van ontwerp tot plaatsing en nazorg, Herva is je ideale partner voor een totaalproject. Voor elk reclameproject de juiste oplossing op maat en in lijn met je visuele identiteit. Wij zetten je creatieve ideeën en vragen om in een onvergetelijke belevenis voor je klanten. Zo krijg je de zichtbaarheid die u verdient.

Rebranding

Je moet je blijven heruitvinden om relevant te blijven. Dit hebben wij bij Herva goed begrepen. Samen met jou brainstormen we over de inrichting, realiseren je promotiemateriaal en gaan ter plaatsen alles installeren. Stickers, indoor banners, fotobehang, textielframes, panelen, noem maar op. Wij hebben het allemaal in huis om van je winkel een aantrekkelijke plaats te maken.

Online platform

In één opslag de benodigde informatie terugvinden of simpelweg een bestelling plaatsen? Dit gebeurt via je eigen online platform. Elk filiaal maakt  zelf zijn keuze uit de beschikbare promotionele producten ontwikkeld voor jou als klant. Historiek van de orders, bezoeken en vervangingen kan je makkelijk raadplegen, wat het hele proces en planning vlotter zal laten verlopen. Hierdoor bewaar je steeds een compleet overzicht.

Marketing & field support

Alle promotionele acties die je marketingafdeling bedenkt geven wij vorm op elke locatie in de Benelux. Bij elk filiaal gaan we langs en vervangen we de stickers, spandoeken, panelen, indoor banners, displays, etc. Ons ervaren merchandisingsteam zorgt dat je marketingacties steeds een succes zijn.

Event support

Een beurs, een sport- of ander evenement waar je ondersteuning voor nodig hebt? Je kunt op Herva rekenen voor het opbouwen van bestaande of nieuwe promotiematerialen. Al jarenlang op tal van evenementen aanwezig voor de opbouw van de beursstand, truss systemen, tenten, vlaggen, etc. Onze teams brengen al je projecten tot leven.

Onderhoud

Meer dan 40 winkelketens en retailers, zoals JBC, Gamma, Krëfel, Texaco en Hyundai, rekenen op Herva voor het onderhoud van hun promotiemateriaal in gans de Benelux. Je promotiemateriaal continu in een onberispelijke staat? Ga voor een onderhoudscontract en wij doen de rest. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en je visuele identiteit blijft het hele jaar door in stand.

Bekijk de productcatalogus online

Ontdek ons ruim aanbod van reclame- en promotiemateriaal in alle mogelijke formaten en afwerkingen. Laat je inspireren en ontdek nieuwe ideeën, want ons productcatalogus staat vol met interessante artikelen. De productcatalogus geeft je de nodige informatie over alle Herva-producten, onder andere technische specificaties en de verschillende accessoires.

 • Raamsticker voor promotieactie Krefel Samsung s8
 • Vlaggen op de parking van Brantano winkel
 • XXL raamsticker gevel winkel Van Calster
 • Lampenkappen winkelinrichting Fun
 • pvc schuimplaat panelen
 • Indoorbanner voor winkelinrichting Trimetal
 • Rode ronde inflatable voor parking Delhaize
 • Rebranding gevel Spar met spandoeken raamstickers
 • 3D vloersticker wijnegem shopping center
 • XXL Doek met frame aan de gevel van een gebouw
 • 3D verfpot concept voor Levis Store
 • Inox Baniermasten op de parking Spar

Van briefing tot feilloze oplevering in 6 stappen

Briefing

Tijdens de briefing bespreken we samen de focus van je project en stellen duidelijke doelen. Enkel op deze manier kan er toegewerkt worden naar een feilloze uitvoering van je totaalconcept.

Ontwerp

Met alle informatie van de briefing gaat de design afdeling je hele project verder uitwerken. Kwaliteit en service zijn daarbij de absolute kernwoorden. Wij zorgen voor alles, terwijl jij de controle en het overzicht behoudt.

Productie

Ons eigen productieatelier is een plaats waar creativiteit, gedrevenheid, techniek en ambacht tot een uniek geheel versmelten. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit die jij als professional eist 100 % garanderen.

Logistiek

Transport in eigen beheer. Dat levert niet alleen efficiency en besparing van kosten op, maar zo kunnen onze logistieke medewerkers het overzicht bewaren en steeds de afgesproken data garanderen.

Plaatsing

Onze vakmensen staan klaar om je project tot een goed einde te brengen, zoals afgesproken in de ontwerpfase. Met de meest moderne technologieën en jarenlange ervaring bent je zeker van een perfecte afwerking met oog voor detail.

Debriefing

Na het beëindigen van je project plannen we een bijeenkomst waarin we informatie uitwisselen over het verloop ervan, lessen worden getrokken en er worden verdere instructies gegeven. Dit gebeurt snel na de activiteit, zodat het gebeuren nog fris in het geheugen zit.

GEEF JE MERK MEER VISIBILITEIT

Mockup online platform retail

Online platform op maat

Tijd is belangrijk, niet alleen voor jou maar ook voor jouw team. Speciaal daarom is Herva Online Platform ontwikkeld. Een beheersysteem dat je tijd bespaart en ook nog eens beschikbaar is in je eigen look & feel. Met Herva Online Platform bestel je eenvoudig producten, bekijk je gemakkelijk de volledige historiek en houd je eenvoudig de status van je bestellingen bij. Verder kun je in één oogopslag de geplande bezoeken en vervangingen raadplegen. Zo zal het volledige proces en planning vlot verlopen en bewaar je een compleet overzicht.

Één aanspreekpunt

Bij Herva heb je standaard één aanspreekpunt. Samen ga je doorheen het hele traject, vanaf het eerste contact tot de oplevering. Wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan is je persoonlijke contactpersoon er om je te helpen. Je contactpersoon zorgt steeds voor een oplossing op maat. Zo ben je altijd zeker van een tijdige en perfecte uitvoering.

Persoonlijk contactpersoon bij Herva

Meer info nodig? Contacteer ons

 • We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. Je kunt te allen tijde jouw voorkeuren veranderen door te klikken op de link in de voettekst van een e-mail die je van ons ontvangt of door contact met ons op te nemen via info@herva.be.

Klanten waar we recent voor werkten