Sport en evenementen: samen brengen we het tot stand

Maak van jouw evenement een succes! Of je nu een sportevenement, beurs, festival of fuif organiseert professioneel reclame-en promotiemateriaal is belangrijk voor het slagen van je evenement! Als specialist in reclame-en promotiemateriaal weten wij als geen ander dat elk evenement uniek is. Daarom ondersteunen wij je met professioneel advies van schets tot realisatie, zodat je zeker bent van een geslaagd evenement.

Totaalrealisaties

Herva en evenementen, dat zijn twee handen op één buik! Door een totaalaanpak, dat zowel het ontwerp als de on site productie bevat, heb je steeds een optimaal resultaat. Als specialist in visuele communicatie ondersteunen wij je project van A tot Z. Zodat jij je zorgeloos met je corebusiness kan bezighouden.

Event support

Een sport- of ander evenement waar je de juiste ondersteuning voor zoekt? Reken op Herva voor het opbouwen van bestaande of nieuwe promotiematerialen. Al jarenlang op tal van evenementen aanwezig voor de opbouw van een beursstand, truss systemen, tenten, vlaggen, etc. Onze teams brengen al je projecten tot leven.

Van schets tot realisatie

Elk project is uniek, daarom verdien je een oplossing op maat. In samenspraak werken wij een grafisch ontwerp uit zodat je project tot leven komt. Met onze expertise en technische kennis realiseren wij alle idee volgens jouw verwachtingen. Van schets tot realisatie assisteren wij je met concreet advies, met als einddoel een project realiseren dat het imago van je bedrijf weerspiegelt.

Stockage

Komt het je beter uit om je promotiemateriaal ergens buiten je bedrijf te stockeren? Bij Herva bestaat de mogelijkheid om je goederen het ganse jaar te bewaren. Zo staan je waardevolle goederen veilig en droog. Beslis je ze opnieuw te gebruiken? Dan komen we het gestockeerd promotiemateriaal opstellen en na afloop terug ophalen.

Verhuur

Wij weten hoe belangrijk een goede partner is. Daarom stellen wij voor onze grotere partners producten ter beschikking in bruikleen of huur. Op deze manier kan je structuren en verschillende producten gebruiken tijdens je evenement. Als klant van Herva mag je zeker zijn dat wij er alles aan doen om je evenement te doen slagen.

Online platform

In één opslag de benodigde informatie terugvinden of simpelweg een bestelling plaatsen? Met een eigen online platform bestel je eenvoudig producten, bekijk je gemakkelijk de volledige historiek en houd je eenvoudig de status van je bestellingen bij. Zo zal het volledige proces en planning vlot verlopen en bewaar je een compleet overzicht.

 • Aankomstportiek voor wielerwedstrijd
 • Startzuilen uit frame en spandoeken voor Antwerp 10 miles
 • Spandoeken banner banners spandoek op maat bedrukken
 • Podium van Fantasia Festival
 • Beursstand op maat voor auto
 • Vloerstickers en boarding voor tenniswedstrijd Best of Belgium
 • zwemfederatie
 • Aankomstzuil met spandoeken voor The Color Run
 • Beursstand op de boekenbeurs voor Het Nieuwsblad
 • Publiboog voor Kom op Tegen Kanker
 • Interviewwand voor Belgian Red Devils
 • Nieuwe voorgevel Carré Willebroek voor concept Banyu

Van briefing tot feilloze oplevering in 6 stappen

Briefing

Tijdens de briefing bespreken we samen de focus van je project en stellen duidelijke doelen. Enkel op deze manier kan er toegewerkt worden naar een feilloze uitvoering van je totaalconcept.

Ontwerp

Met alle informatie van de briefing gaat de design afdeling je hele project verder uitwerken. Kwaliteit en service zijn daarbij de absolute kernwoorden. Wij zorgen voor alles, terwijl jij de controle en het overzicht behoudt.

Productie

Ons eigen productieatelier is een plaats waar creativiteit, gedrevenheid, techniek en ambacht tot een uniek geheel versmelten. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit die jij als professional eist 100 % garanderen.

Logistiek

Transport in eigen beheer. Dat levert niet alleen efficiency en besparing van kosten op, maar zo kunnen onze logistieke medewerkers het overzicht bewaren en steeds de afgesproken data garanderen.

Plaatsing

Onze vakmensen staan klaar om je project tot een goed einde te brengen, zoals afgesproken in de ontwerpfase. Met de meest moderne technologieën en jarenlange ervaring bent je zeker van een perfecte afwerking met oog voor detail.

Debriefing

Na het beëindigen van je project plannen we een bijeenkomst waarin we informatie uitwisselen over het verloop ervan, lessen worden getrokken en er worden verdere instructies gegeven. Dit gebeurt snel na de activiteit, zodat het gebeuren nog fris in het geheugen zit.

DÉ FULL SERVICE PARTNER JOUW EVENEMENTEN

Mockup online platform sport

Online platform op maat

Tijd is belangrijk, niet alleen voor jou maar ook voor jouw team. Speciaal daarom is Herva Online Platform ontwikkeld. Een beheersysteem dat je tijd bespaart en ook nog eens beschikbaar is in je eigen look & feel. Met Herva Online Platform bestel je eenvoudig producten, bekijk je gemakkelijk de volledige historiek en houd je eenvoudig de status van je bestellingen bij. Verder kun je in één oogopslag de geplande bezoeken en vervangingen raadplegen. Zo zal het volledige proces en planning vlot verlopen en bewaar je een compleet overzicht.

Één aanspreekpunt

Bij Herva heb je standaard één aanspreekpunt. Samen ga je doorheen het hele traject, vanaf het eerste contact tot de oplevering. Wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan is je persoonlijke contactpersoon er om je te helpen. Je contactpersoon zorgt steeds voor een oplossing op maat. Zo ben je altijd zeker van een tijdige en perfecte uitvoering.

Persoonlijk contactpersoon bij Herva

Klanten waar we recent voor werkten

Jupiler ProLeague
Telenet SuperPrestige
volley vlaanderen
legacy festival
the color run
sportoase
napoleon games cup
spartacus series
10 miles antwerpen