Versterk je merk met visuele promotiemiddelen

wagenbelettering carwrap carwrapping truck

 

wagenbelettering carwrap carwrapping truck

VERSTERK JE MERK MET VISUELE PROMOTIEMIDDELEN

Is jouw merk voldoende aanwezig? Visuele promotiemiddelen fungeren als uithangbord van je merk en verleiden prospects om klanten te worden. Door middel van creatief en doeltreffend promotiemateriaal helpen wij je je marketingdoelen te bereiken en maak jij van jouw bedrijfsvoertuigen rijdende uithangborden.

DÉ MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Herva levert belettering voor alle denkbare voertuigen. Zo hebben we onlangs alle vrachtwagens van Aldi in België beletterd. Omdat we alles zelf uitvoeren, kunnen we grote aantallen op korte termijn aanleveren én dit in de allerhoogste resolutie en kwaliteit.

Wagenbelettering is dé manier om jouw wagenpark een unieke look te geven. Voorzie alle wagens, bestelwagens of vrachtwagens van reclame, patronen, afbeeldingen of foto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wagenbelettering is de manier om met een klein budget grote naambekendheid te verwerven voor uw bedrijf.

wagenbelettering carwrap carwrapping truck

HERVA IN HIGHLIGHTS

Bedrukken en plaatsen van promotiemateriaal in alle mogelijke formaten

▪ Meer dan 50 jaar ervaring in de Benelux

Alles onder één dak, van designafdeling tot plaatsingsdienst

Kwaliteit van het allerhoogste niveau

▪ Persoonlijke projectbegeleiding met je eigen contactpersoon

Wagenbelettering carwrap carwrapping truck

Kortom: wij zorgen voor alles terwijl jij altijd de controle en het overzicht behoudt. Want met ruim 50 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om van je merk een groot succes te maken. Voor elk project de juiste oplossing op maat en in lijn met je visuele identiteit. Je kan vertrouwen op onze kennis en ervaring voor een succesvolle samenwerking.

Bekijk hier ons volledig assortiment of vertel ons jouw idee via het contactformulier
Wij helpen je zo vlug mogelijk verder.

Nog sneller een antwoord?
Bel ons op +32 14 55 69 22.