Search
Close this search box.
Logo Herva - Visibility Matters

Dropflag indoor

Dropflag indoorkopen?

De indoor drop flag is ideaal voor binnen gebruik. Indoor drop flags nemen niet veel ruimte in maar toont je reclameboodschap zeer duidelijk. De indoor drop flags zijn perfect te gebruiken als blikvanger in etalages en voor ingangen. Je kan de indoor drop flags  ook inzetten als promotiemiddel tijdens beurzen, show of andere indoor evenementen. Door de kleine, strakke en trendy look scoort uw logo of boodschap gegarandeerd.

Voor kleinere hoeveelheden verwijzen wij u naar onze webshop.

Bestellen kan al vanaf één stuk en in verschillende formaten via onze webshop. De indoor drop flags worden in ons atelier gedrukt op hoogwaardig en weerbestendig polyesterstof, zodat je zeker bent van een mooie, diepe tint en lange levensduur. De indoor drop flag sets is standaard geleverd met een elegant voetstuk. Deze zet je gemakkelijk in elkaar om meteen promotie te voeren.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Patrick De Baene

Vandaag mijn sticker gekregen en dit is wat ik wenste hartelijk dank ,het zal niet de laatste zijn want heb al goed reclame gemaakt.

Café Fringale

Vlotte samenwerking waar geluisterd werd naar onze specifieke vragen met hun eigen kennis en ervaring hierbij wat een top eindresultaat afleverde.

Levering perfect verlopen en goede kwaliteit.

Hans Van Gent

Als er een onderneming is waar je je totaal projecten voor een geweldig interieur van zowel binnen als buiten zonder problemen aan kunt uitbesteden, dan is het wel Herva. Het vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit waarmee ze opleveren kom je zelden tegen.

Ik heb met Herva samengewerkt voor een project van een van mijn klanten en het resultaat was geweldig. Zeker mee samenwerken dus als je je onderneming boven de grijze massa wilt laten uitsteken.

Rudy Desnerck - Spar

Ter info, baniermasten werden gisteren geplaatst conform de gemaakte afspraken. Verantwoordelijke ter plaatse uiterst tevreden over het resultaat, ook van ons uit geen opmerkingen. Afwerking = ok en alles is opgekuist.

Wim Heylen - Heylen Vastgoed

Knap werk! Sterk bezig team Herva!

Filip Mergeay

Zeer professionele houding! Top service en zeer gemakkelijke site. Al meerdere spullen besteld en steeds van top kwaliteit en correcte levering. Klantvriendelijkheid staat bij hen zeer hoog aangeschreven, echte aanrader dus!

Dropflag indoor:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Promotie in etalages, bezoekersruimtes of aan de ingang
  • Acties te promoten tijdens beurzen
  • De vindbaarheid van je winkel te verhogen
  • Je bedrijfsnaam te tonen tijdens een indoorevenement
  • Super eenvoudig online te bestellen
  • Professionele service met een smile
  • Razendsnelle levering

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Asfaltsticker

Textielframe- LED verlicht

Sky tubes

Dropflag outdoor

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Paneelsticker

Werfdoeken

Textielframe – vrijstaand – indoor

Raambestickering

Detectiepoort hoes/ alarmcovers

Stretch displays

Magneetsticker

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli