Search
Close this search box.
Logo Herva - Visibility Matters

Een grondige
make-over nodig?
Herva totaalprojecten

Onze totaalprojecten bieden bedrijven een volledig nieuwe look, geweldig interieur of graaf event, zonder dat ze er zelf over hoeven te stressen!

Herva ontzorgt bedrijven volledig met haar 360° graden aanpak en maakt jouw gevel epic, bedrijfsinterieur of event zo graaf dat uw buurman zijn broek ervan afzakt.

Met onze neige ontwerpen maken wij van jouw bedrijf een place m’as-tu vu. Zien en gezien worden, ’t zal wel zijn!

Grave gevels

Met onze totaalprojecten ‘grave gevels’ bieden wij een unieke combinatie van gevelbekleding en licht- en gevelreclame. We staan ook stil bij je omgeving (parking, signalisatie, enz.)

In deze snel veranderende wereld is het voor bedrijven cruciaal om hun plekje in het straatbeeld te veroveren. Wil je een gepimpte versie van jouw gevel met enkel nieuwe letters/logo of ga je voor een volledige facelift, inclusief de bekleding van je gebouw? Of denk je eerder aan letters, buizenframes, raamstickers, panelen, … Onze Herva architect maakt bère toffe ontwerpen in 3D.

Gaat jouw voorkeur eerder naar lichtreclame om jouw bedrijf dag en nacht in de spotlights te zetten?  Een slimme keuze.  Herva biedt met Brilliant LED Solutions LED producten aan die een stuk duurzamer en energievriendelijker zijn.  Win-win! 

Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf eruit springt zonder stress, rekening houdend met jouw wensen en budget.  Kiezen voor Herva, das kiezen voor het gemak! En alles onder één dak!

Zichtbaar in de straat

Met onze totaalprojecten ‘Zichtbaar in de straat’ bieden wij onze klanten een volledig uitgewerkt ontwerp, waardoor hun merknaam visueel sterk opvalt in de omgeving. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de klanten hun weg vinden op het bedrijfsterrein of parking.

Van een reclamezuil of -totem tot een buizenframe of reclamepanelen langs de straatzijde tot bewegwijzering op het bedrijfsterrein of asfaltstickers.

Wij ontzorgen je van alles, leveren full-service van plaatsbezoek, offerte, uitvoering tot debriefing. 

Je kan rekenen op een professioneel team voor de inrichting van jouw omgeving.

Geweldige interieurs

Met onze totaalprojecten ‘geweldige interieurs’ gaan we nog een stukje verder.

We trekken de look& feel van jouw bedrijf door van buiten naar binnen.

Een volledige rebranding en inkleding van jouw bedrijf/winkel of enkel wat pimpen? Awelja! Herva brengt creatieve ideeën tot leven en maakt van jouw onderneming een fijne werkplek. Op basis van jouw verhaal, werken wij een concept uit en maken we een 3D-vloerplan om al die straffe ideeën te visualiseren. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, dankzij onze 360° aanpak zorgen wij voor alles gaande van schrijnwerkerij tot meubels. Da’s pas een make-over!

Aankleding zoals moswanden, letters, stickers, textielframes, panelen, signalisatieborden, vlaggen, alarmcovers, displays, bedrukte lampenkappen, tapijten en meer doen de puzzel in elkaar vallen, met als resultaat: een krachtige, visuele identiteit.

Events & sport

Met onze totaalprojecten ‘Events & sport’ gaan we volledig los.

Of het nu voor een sportevenement, beurs of festival is, met onze out-of-the-box aanpak en passie voor sport & events weten wij als geen ander hoe jouw event te laten scoren bij je doelpubliek.

Denk aan vlaggen, banners, masten, panelen, signalisatieborden, stickers, autobestickering, sky tubes, tapijten, zitkubussen, plooitenten en zoveel meer.

Wij zorgen voor uw zichtbaarheid!Curieus?

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli