Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cassettes in sandwichpanelen

Cassettes in sandwichpanelenkopen?

Het plaatmateriaal is ontwikkeld voor een snelle en gebruiksvriendelijke afwerking van gevels en dakranden.

De sandwichpanelen zijn:

  • bewerkbaar als hout,
  • duurzaam als steen,
  • temperatuur- en weerbestendig,
  • brandveilig,
  • 100% recycleerbaar
  • en onderhoudsvriendelijk.

 

Door de ongevoeligheid voor vocht worden risico’s op dit vlak uitgesloten.

De snelle en eenvoudige montage spaart installatietijd en mede daardoor is het robuuste plaatmateriaal de meest kostenefficiënte oplossing voor elk gebouw.

Voordelen van de sandwichpanelen:

  • Standaard 2 mm aluminium 3103
  • Op aanvraag andere aluminium kwaliteiten leverbaar

Productkenmerken van de Dri-Design sandwichpanelen:

  • 4 verschillende types (Flat, Tapered, Shadow en Perforated), die onderling eenvoudig te combineren zijn
  • Tot 2 keer snellere installatie
  • Hoge esthetische uitstraling
  • Wordt gemonteerd tegen QuadCore Karrier of K-Roc Karrier gevelpanelen
  • Verscheidenheid aan kleuren en coatings
  • Geen strepen op de panelen, dankzij geïntegreerd regenafvoersysteem
  • Minimum aantal onderdelen
  • Volledig getest – CWCT, BS8414/135

 

Ben je een bedrijf en wil je de gevel van je site of winkel rebranden in combinatie met gevelreclame? Dan ben je bij Herva aan het juiste adres.

Bekijkonze productfoto's

Sandwichpanelen Dri-design

Dri-Design is een gevelsysteem dat een inspirerende range gevelcassettes omvat en kan tot twee keer sneller dan vergelijkbare cassette gevelsystemen worden geïnstalleerd. De cassettes kunnen direct of met een geventileerde spouw worden aangebracht, en worden productspecifiek ontworpen en geproduceerd op afmetingen, type en afwerkingen.

Dri-Design Flat

Vlakke Dri-Design-cassettes kunnen twee keer sneller dan vergelijkbare systemen worden geïnstalleerd. U hoeft geen afdichtmiddelen, pakkingen of butyltape in de cassettevoegen te              gebruiken, waardoor er geen vieze strepen op de panelen ontstaan.

Dri-Design Tapered

Dri-Design Tapered kunnen in elke richting worden geplaatst, op verschillende dieptes en met variërende hellingshoeken. Omdat u elke cassette afzonderlijk kunt plaatsen, zijn de mogelijkheden om een dynamisch en uniek geveloppervlak te creëren oneindig.

Dri-Design Shadow

Met de Dri-Design Shadow cassettes kunt u bij elk ontwerp diepte en contrast creëren. Afzonderlijke panelen kunnen meer of minder uitsteken om een patroon of een dynamische afwisseling tussen patronen te creëren, terwijl de ondergrond of waterkerende laag niet hoeft te worden aangepast.

Dri-Design Perforated

Met de Dri-Design Perforated cassettes kunnen complexe beeltenissen worden gecreëerd door gebruik te maken van perforaties. Door te variëren in afmeting, locatie en diepte van de perforaties worden lichte, donkere en schaduwrijke delen gecreëerd waarmee een afbeelding wordt gevormd.

Wat zeggen onze klanten?

Rudy Desnerck - Spar

Ter info, baniermasten werden gisteren geplaatst conform de gemaakte afspraken. Verantwoordelijke ter plaatse uiterst tevreden over het resultaat, ook van ons uit geen opmerkingen. Afwerking = ok en alles is opgekuist.

Patrick De Baene

Vandaag mijn sticker gekregen en dit is wat ik wenste hartelijk dank ,het zal niet de laatste zijn want heb al goed reclame gemaakt.

Manu Santana - Sign D-sign

Dank u voor je snelle antwoord.

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

Senne Goossens - Kranen De Ceuster

Weeral topservice! Bedankt!

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

Cassettes in sandwichpanelen:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Aluminium cassettes Alucobond

Gerecycleerd imitatiehout

Strekmetaal

Inkom portieken

Aluminium imitatiehout