Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Interieuraankleding Dexis

project

Wat deedHerva ?

In de Kempen is het vroeger Vandenbroeck – Beenkens een naam als een klok.  Enkele jaren geleden werd de naam omgedoopt aar Dexis.

Naast de algemene rebranding wou Dexis een multifunctionele belevingsruimte creëren.  Enerzijds om te vergaderen, maar ook om demo’s, workshops te geven.

We hebben hen van A-Z begeleid.

  • Besproken wat de wensen en noden waren van de ruimte binnen hun budget.
  • De flow van klanten herbekeken. Zo gaan de klanten bij het binnenkomen van de winkel vanaf nu direct naar rechts, waar ze in de winkel getriggerd worden en daar waar ze vroeger naar links gingen en direct aan de balie vragen wat ze nodig hadden.
  • 2D maar ook 3D ontwerpen gemaakt binnen de huisstijl en de gevraagde functionaliteiten. Zo werden er bijvoorbeeld op maat gemaakte verschuifbare wanden voorzien, die een open gevoel geven maar toch ook als een afscheiding kunnen dienen. Een op maat gemaakte toog werd voorzien voor recepties e.d. Ook de verplaatsbare bloembakken  werden op maat gemaakt in duurzaam en gerecycleerd hout materiaal.
  • De productie,  maatwerk, installatie inrichting en debriefing

De muren werden, gezien hun profilering in de bouwsector, voorzien van bedrukte Clickwall panelen in betonlook. De demo-rekjes (eveneens op wieltjes) werden inhouse gelast en eveneens voorzien van hetzelfde betonlook materiaal.

De Bestaande kassa-balies werden eveneens ingepakt in dat hout om zo eensgezindheid / uniformiteit te creëren.

Andere muren werden voorzien van een leuke “Dexis” wallprint  in airtex materiaal.

Het Herva team blikt met trots terug op deze mooie realisatie en wenst Dexis veel bezoekers en voldoening van dit nieuwe interieur.

Bekijkonze projectfoto's

Video afspelen

Verdient jouw bedrijf ook een make-over?

Heeft dit project jou geïnspireerd? Wil jij meer informatie over de mogelijkheden of een volledig ontwerp, afgestemd op jouw onderneming?

Vul dan dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Moet het nog sneller gaan?
Bel ons op +32 14 55 69 22

Meer informatie?

Anderen klantenbekeken ook

Extreme make-over Cobra lasergames

Interieuraankleding Superfruit

Interieur hoofdkwartier Hockey Belgium

Interieuraankleding Golazo

Interieur FACQ