Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Onze gevelbekledingOnovertroffen gevelrenovatie

Jouw bedrijf in een volledig nieuw jasje steken en een unieke uitstraling weergeven? Awel, dan ben je bij Herva aan ’t juiste adres.

All-in-one organisatie van ontwerp, gevelbekleding, branding tot rebranding & remodelling. Wij voorzien tevens geschikte en opvallende gevelreclame die past bij de gevelbekleding en die jouw bedrijf er doen uitspringen. Zowel traditionele reclamedragers als digitale. De voordelen van alles onder één dak!

Aangepast aan jouw budget verzorgen wij de volledige commerciële gevelbouw en industriële gevelrenovatie, de gevelbekleding alsook de gevelreiniging.

Aluminium gevelbekleding

Wil je de gevel van jouw bedrijf in een modern jasje steken en een luxueuze uitstraling geven?

Aluminium gevelbekleding: in cassettes en strekmetaal

Gevelrenovatie & bedrijfstransformatie

De gevel van je bedrijf heeft een zekere uitstraling. Wie voor jouw onderneming staat, vormt zich een mening op basis van de buitenkant. Een mooie gevel heeft dus zeker zijn belang. Na verloop van tijd staat iedereen dus wel eens voor een gevelrenovatie. Zeker wanneer er een rebranding is doorgevoerd, wordt het soms tijd om de buitenkant terug overeen te laten stemmen met de algemene stijl van je firma.

Dan kan een complete restyling door middel van gevelbekleding een antwoord bieden. Zo’n gevelrenovatie wordt grondig uitgetekend en uitgevoerd op basis van jouw wensen en stijl en kan een volledige transformatie tot gevolg hebben.

Gevelbekleding bedrijven

Herva is gespecialiseerd in de gevelbekleding van bedrijven. Een echt strakke look gaan we meestal realiseren door gebruik te maken van gevelbekleding panelen of aluminium cassettes.

Door zo’n gevelbekleding panelen aan te brengen kan een bedrijf een spectaculair nieuw uitzicht verwerven. De kleuren zijn eindeloos, de mogelijkheden onbeperkt. In combinatie met al onze andere producten van gevelreclame, zoals een lichtbak of raamstickers, of verlichte doosletters om de bedrijfsnaam weer te geven, kan op korte tijd een eenvoudig gebouw een sensationele make-over krijgen. 

 

Industriële gevelbekleding vraagt weinig onderhoud

Gevelbekleding cassettes of gevelbekleding panelen vragen ook weinig onderhoud. Wanneer de gevel echter toch eens een poetsbeurt nodig heeft… Weet dan dat Herva ook hiervoor kan ingeschakeld worden.

Metalen gevelbekleding is duurzaam

Onze Alucobond gevelbekleding is trouwens een van de meest duurzame oplossingen voor een gevelrenovatie. Niet alleen zijn Alucobond sandwichpanelen voor 100% recycleerbaar, ze geven op geen enkel moment milieuschadelijke stoffen vrij tijdens hun volledige levensduur, zijn optimaal geïsoleerd en zorgen daardoor voor een besparing op de energiefactuur.

Snelle gevelrenovatie

Cassettes in sandwichpanelen zijn speciaal gemaakt om een snelle en eenvoudige montage mogelijk te maken. Deze gevelbekleding panelen vormen daardoor de meest kostenefficiënte gevelrenovatie oplossing voor elke gebouw.

De prijs van aluminium gevelbekleding 

Wil jij wel eens weten hoe een offerte voor gevelbekleding er kan uitzien? Of nodig je graag onze expert uit om een kijkje te komen nemen zodat hij jou onmiddellijk een voorstel voor gevelbekleding op maat van jouw bedrijf kan bezorgen? Vul dan zeker onderstaand formulier in!

Aluminium gevelbekledingtransformeert jouw bedrijf

Wij hebben de kennis en het materiaal in huis om jouw bedrijf een volledige, moderne make-over te geven.

Nodig onze gevelexpert uit voor een vrijblijvend bezoek en offerte. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Nodig onze expert uit