Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Wij doen u opvallenSinds 1966

Elke succesvolle realisatie begint met een goed gesprek, watdojoewant?

Op basis van jouw wensen maken wij een graaf ontwerp in 3D. Het resultaat is een knap staaltje branding dat van A tot Z in goede banen geleid wordt!

Bij Herva maken we alles zelf én zorgen we zelfs voor het onderhoud.

Voor ons is the sky nooit the limitWij doen echt alles voor onze klanten!

Onze missie

Onze klanten ondersteunen om er zorgeloos met kop en schouders bovenuit te steken in het straatbeeld, op events en in gebouwen.

Voor iedere klant maken wij een oplossing op maat.  Uw persoonlijk contactpersoon verzorgt voor jou het totale project.

Om u optimaal te bedienen, bieden wij een totaalpakket aan diensten aan.

Onze visie

De beste partner zijn in brand visibility. Ons onderscheiden door service, innovatie en expertise.

Herva plaatst de Belgische vlag op het atomium
Fotograaf: Eddy Kellens
Plaatsbezoek
Projectcoördinatie
Uniek design
Productie
Plaatsing
Vervangen en onderhouden
Eigen webshop
Play Video

Plaatsbezoek

Wij doen u dromen.

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en bekijken de mogelijkheden binnen jouw budget en wensen. We verrassen met grave designs waar jouw buurman zijn broek van afzakt!

Onze 3D ontwerpen worden in huis getekend, gecoördineerd en geproduceerd. Onze logistieke medewerkers zorgen voor het transport en onze vakmensen voor de plaatsing. Wij begeleiden jouw project.

Projectcoördinatie

 (Projectvoorbereiding / Communicatie klanten / Bouwaanvraag begeleiding / technische opmetingen / combinatie Briefing & Debriefing )

Je moet je blijven heruitvinden om relevant te blijven. Dit hebben wij bij Herva goed begrepen. Samen met jou brainstormen we over de inrichting, realiseren je promotiemateriaal en gaan ter plaatsen alles installeren. Stickers, indoor banners, fotobehang, textielframes, panelen, noem maar op. Wij hebben het allemaal in huis om van je winkel een aantrekkelijke plaats te maken.

Uniek design

Gevel en interieur 

Met alle informatie van de briefing gaat de design afdeling je hele project verder uitwerken. Kwaliteit en service zijn daarbij de absolute kernwoorden. Wij zorgen voor alles, terwijl jij de controle en het overzicht behoudt.

Productie

Wij maken uw brand visibility in eigen huis

De productie in eigen huis zorgt voor belangrijke voordelen:
✔️ We kunnen all the way gaan, want we hebben zelf de uitvoering in handen
✔️ Alle promotiemateriaal is van topkwaliteit
✔️ Alles wordt op maat gemaakt

De plaatsing van verlichte doosletters of gevelletters

Plaatsing

Onze vakmensen staan klaar om je project tot een goed einde te brengen, zoals afgesproken in de ontwerpfase. Met de meest moderne technologieën en jarenlange ervaring bent je zeker van een perfecte afwerking met oog voor detail.

Vervangen en onderhouden

Wil jij jouw promotiemateriaal graag continu in een onberispelijke staat? Ga voor een onderhoudscontract bij Herva en je hoeft je nergens nog zorgen om te maken. Zo blijft jouw visuele identiteit, zowel binnen als buiten, het hele jaar door in stand!

Meer dan 40 winkelketens en retailers, zoals JBC, Gamma, Krëfel, Texaco en Hyundai, rekenen ook op Herva voor het onderhoud en vervangen van hun promotiemateriaal in de Benelux.

Reclamevlaggen - Drapeaux publicitaires

Eigen webshop (online platform) voor filialen

In één opslag de benodigde informatie terugvinden of simpelweg een bestelling plaatsen? Voor verschillende hoofdkantoren creëerden wij hun eigen online platform voor de filiaalhouders. Elk filiaal maakt  zelf zijn keuze uit de beschikbare promotionele producten ontwikkeld voor hen als klant. 

De producten voldoen meteen aan het juiste logo, uniformiteit en afmetingen opgelegd vanuit het hoofdkantoor.  

Bovendien kunnen ze de historiek van de orders, bezoeken en vervangingen makkelijk raadplegen, wat het hele proces en planning vlotter zal laten verlopen. Hierdoor blijft steeds een compleet overzicht bewaard.

Wij zorgen voor uw zichtbaarheid!Curieus?