Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Totaaltransformatie gevel Bloemenland

project

Wat deedHerva ?

Gevelproject: Samen met de klant naar een hogere beleving en meer omzet

Een aantrekkelijke gevel is de sleutel tot succes

We zijn trots op de recente transformatie van de gevel van [naam winkel]. In dit project hebben we nauw samengewerkt met de klant om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij hun merkidentiteit en doelgroep.

Samenwerking: De klant centraal

De sleutel tot het succes van dit project was de nauwe samenwerking met de klant. We namen de tijd om hun wensen en doelstellingen te begrijpen. We wilden weten wat ze wilden uitstralen met hun winkelpand en hoe ze de klantervaring wilden verbeteren.

Door aandachtig te luisteren naar de klant, konden we een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij hun visie. We kozen materialen en kleuren die de gewenste sfeer creëren en die de aandacht trekken van voorbijgangers.

Een verhoogde klantervaring

De nieuwe gevel heeft de klantervaring aanzienlijk verbeterd. De winkel is nu aantrekkelijker en uitnodigender, waardoor meer mensen naar binnen komen.

Daarnaast hebben we de lay-out van de winkel gewijzigd om de volledige looproute te optimaliseren. Klanten ervaren nu een meer gepersonaliseerde en boeiende winkelervaring, waardoor ze langer blijven en meer producten kopen.

Een tastbaar resultaat

De reacties op de nieuwe gevel zijn overweldigend positief. Zowel klanten als medewerkers zijn enthousiast over de verandering. De winkel ziet er moderner en uitnodigender uit, en dat merk je aan de sfeer.

Dit project is een perfect voorbeeld van hoe een doordacht gevelontwerp kan bijdragen aan het succes van een winkel. We zijn trots dat we onze expertise konden inzetten om Bloemenland te helpen hun doelstellingen te bereiken.

Bent u ook op zoek naar een manier om uw winkelpand te transformeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijkonze projectfoto's

Video afspelen

Verdient jouw bedrijf ook een make-over?

Heeft dit project jou geïnspireerd? Wil jij meer informatie over de mogelijkheden of een volledig ontwerp, afgestemd op jouw onderneming?

Vul dan dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Moet het nog sneller gaan?
Bel ons op +32 14 55 69 22

Meer informatie?

Anderen klantenbekeken ook

Gevelrenovatie voor Kitchco

Gevelreclame Lulu Catering Olen

Proliver

Bingoal

Gevelbekleding Vermarc Sport

Gevelbekleding – interieuraankleding Spar Olen

Gevelbekleding – interieuraankleding Gamma

Gevelbekleding Discotheek Carré

Gevelbekleding – interieuraankleding De Lijn