Watdowedoe?

Minder blabla, meer boemboem

 

Herva maakt jouw gevel, bedrijfsinterieur of event zo graaf dat uw buurman zijn broek ervan afzakt. Met onze neige ontwerpen maken wij van jouw bedrijf een place m’as-tu vu. Zien en gezien worden, ’t zal wel zijn!

Grave gevels

driehoek

Maffe interieurs

driehoek

Events & sport

driehoek

Grave gevels

In deze snel veranderende wereld is het voor bedrijven cruciaal om hun plekje in het straatbeeld te veroveren. Herva zorgt er met een grave gevel voor dat jouw merknaam gezien wordt. Wil je een gepimpte versie van jouw gevel met enkel nieuwe letters/logo of ga je voor een volledig nieuwe smoel? Onze Herva architect maakt bère toffe ontwerpen in 3D!

Denk niet alleen aan letters, buizenframes, raamstickers, panelen, ... Ook lichtreclame is een uitstekende oplossing om jouw bedrijf dag en nacht in de spotlights te zetten. Herva biedt met Brilliant LED Solutions ledproducten aan die een stuk duurzamer en milieuvriendelijker zijn. Win-win!

BEKIJK ONS GERIEF

carre2x

Maffe interieurs

Een volledige rebranding en inkleding van jouw bedrijf/winkel of enkel wat pimpen? Awelja! Herva brengt creatieve ideeën tot leven en maakt van jouw onderneming een fijne werkplek. Op basis van jouw verhaal, werken wij een concept uit en maken we een 3D-vloerplan om al die straffe ideeën te visualiseren. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, dankzij onze 360° aanpak zorgen wij voor alles gaande van schrijnwerkerij tot meubels. Da’s pas een botoxverbouwing!

Aankleding zoals moswanden, letters, stickers, textielframes, panelen, signalisatieborden, vlaggen, alarmcovers, displays, bedrukte lampenkappen, tapijten en meer doen de puzzel in elkaar vallen, met als resultaat: een krachtige, visuele identiteit.

BEKIJK ONS GERIEF

Watdowedoe interieur

Events & sport

Of het nu voor een sportevenement, beurs of festival is, met onze out-of-the-box aanpak en passie voor sport & events weten wij als geen ander hoe jouw event te laten scoren bij je doelpubliek.

Denk aan vlaggen, banners, masten, panelen, signalisatieborden, stickers, autobestickering, sky tubes, tapijten, zitkubussen, plooitenten en zoveel meer.

BEKIJK ONS GERIEF

BK Veldrijden Herva

Wij zorgen voor uw zichtbaarheid!

Curieus?