Autobestickering

Autobestickeringkopen?

Niemand twijfelt nog aan de kracht van autobestickering.

Je auto bestickeren?

Je firmawagens zijn het rijdende visitekaartje van je bedrijf en ze maken jouw boodschap duidelijk in het straatbeeld. Auto bestickering is de perfecte manier om met een klein budget grote naamsbekendheid te verwerven voor je bedrijf.
Voorzie je wagen van reclame, patronen, afbeeldingen of foto’s. Van wagenbelettering tot een volledige carwrap. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bestickering bestelwagen, vrachtwagen, auto…

Bij Herva zijn we zeer gespecialiseerd in het beheren van een volledige vloot.  We zijn er op ingesteld om grote volumes te verwerken. Zelfs als ze verspreid zijn over verschillende locaties in België. We hebben de ervaring om het volledige project te beheren van opmeting, briefing, bestickering, debriefing tot archivering. Voor het bestickeren van jouw fleet werken wij sowieso met de hoogst kwalitatieve folies uit de markt.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

Sarah Faict - GVA

Nogmaals dank voor jullie inzet en goede zorgen!!

J. Gheysels - Gemeent Sint-Pieters-Leeuw

Merci Herva, bedankt ! 😉

Het resultaat mag er zijn. Na Vlaanderen hopen we dat zondag de hele wereld ons en jullie werk mag aanschouwen.

Rudy Desnerck - Spar

Ter info, baniermasten werden gisteren geplaatst conform de gemaakte afspraken. Verantwoordelijke ter plaatse uiterst tevreden over het resultaat, ook van ons uit geen opmerkingen. Afwerking = ok en alles is opgekuist.

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

Juf Gerda

Ik wil je nog even een bedankje sturen!
Bedankt om ervoor te zorgen dat we een nieuwe wallprint hebben toegestuurd gekregen!
Deze print ziet er super uit!!!

Een offerte voorAutobestickering

De kenmerken van Autobestickering:

  • Uw reclame, overal waar u komt
  • Van belettering of bestickering tot volledige carwrapping
  • Uw ontwerp volledig op maat
  • Hoogkwalitatieve folie
  • Verschillende afwerkingen
  • Kwalitatieve autoreclame

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook

Vloersticker

Raamstickers

3D sticker

Muurstickers