Search
Close this search box.
Logo Herva - Visibility Matters

vloersticker

vloerstickerkopen?

Vloerstickers bieden bedrijven een veelzijdige manier om verschillende doelen te bereiken en verschillende boodschappen over te brengen.

Hier zijn tien mogelijke toepassingen van vloerstickers voor bedrijven:

Wegwijzers en markeringen: Gebruik vloerstickers om looproutes te markeren in je winkel, kantoor of op een evenement. Dit kan helpen bij het sturen van klanten naar specifieke secties of bij het creëren van eenrichtingsverkeer.

Promoties en aanbiedingen: Plaats vloerstickers met promotionele boodschappen, kortingscodes of aanbiedingen om de aandacht van klanten te trekken, terwijl ze door je winkel lopen. Dit kan helpen bij het stimuleren van impulsaankopen.

Merkbekendheid: Bedruk vloerstickers met je logo, slogan of merkboodschap om de merkbekendheid te vergroten. Plaats deze op strategische locaties waar veel mensen komen.

Veiligheidsinstructies: Gebruik vloerstickers om veiligheidsinstructies weer te geven, zoals “Houd afstand”, “Let op gladde vloer” of “Nooduitgang”. Dit kan de veiligheid van klanten en medewerkers bevorderen.

Evenementen en beurzen: Op beurzen en evenementen kunnen vloerstickers worden gebruikt om de aandacht te vestigen op je stand, producten of diensten. Ze kunnen ook worden gebruikt om bezoekers naar specifieke activiteiten of presentaties te leiden.

Interactieve ervaringen: Creëer interactieve ervaringen met vloerstickers, zoals spellen of uitdagingen, om de betrokkenheid van klanten te vergroten en een leuke sfeer te creëren.

Tijdelijke campagnes: Gebruik vloerstickers voor tijdelijke promoties, seizoensgebonden campagnes of evenementen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor kortlopende marketinginitiatieven.

Productinformatie: Plaats vloerstickers bij specifieke producten om extra informatie te verstrekken, zoals prijzen, kenmerken of instructies voor gebruik.

Wachtrijbeheer: Gebruik vloerstickers om wachtrijen te organiseren en klanten te helpen bij het handhaven van sociale afstand. Dit kan vooral handig zijn in situaties waarin wachtrijen gebruikelijk zijn, zoals bij kassa’s of in wachtruimtes.

Sfeer en decoratie: Naast functionele doeleinden kunnen vloerstickers ook worden gebruikt om de sfeer en uitstraling van een ruimte te verbeteren. Denk aan artistieke ontwerpen, seizoensgebonden decoraties of thematische elementen die passen bij de branding van je bedrijf.

Door creatief gebruik te maken van vloerstickers kunnen bedrijven verschillende doelen bereiken, van het verbeteren van de klantbeleving tot het verhogen van de verkoop en het bevorderen van de veiligheid.

Bekijkonze productfoto's

Een gepersonaliseerde vloersticker

De vloerstickers van Herva kunnen geplakt worden op vele ondergronden voor een winkel, showroom, beurs of sportaccomodatie.
De meeste vloerstickers zijn voor binnentoepassingen en kortstondig gebruik (tot 1 jaar). Uiteraard is de levensduur afhankelijk van de intensiteit waarop ze wordt gebruikt.

Het is belangrijk om een vloersticker te lamineren met een anti-slip laminaat.
Vloerstickers kunnen net zoals andere stickers worden geplot en/of contour gesneden.
Voor een nog completere sfeerbeleving kan je opteren voor 3D vloerstickers, die het geheel nog unieker en levendiger maken.

Tip: De outdoor variant (asfaltsticker) heeft een groffe anti-slip korrel.  Deze heeft als eigenschap dat deze zeer gemakkelijk zelf te plaatsen te zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Sonja Van Espen - EK Wielrennen

Iedereen was onder de indruk van al het mooie drukwerk dat jullie verzorgden ter gelegenheid van het EK Wielrennen.
Dit gaf een extra cachet aan het hele evenement en maakte het gewoon af.
Super bedankt ook voor jullie snelle en zeer professionele medewerking om dit allemaal tijdig in orde te brengen. Jullie zijn geweldig of kortom:
Hoogstaande kwaliteit, excellent, routiniers, veelzijdig, apart.

Geertrui - Gemeente Oud-Heverlee

De borden van de Kunstroute zien er prachtig uit !
Merci voor de vlotte service.

Marc Van Dun

Alles is naar wens verlopen! Mag ik je erop wijzen dat je top personeel in dienst hebt.

Danny - Alcopa Immo

Ik heb het resultaat idd ter plaatse al gezien.  Ziet er prima uit !!

Ook de huurder is zéér tevreden.

Alvast dank voor alle goede zorgen.

Bart Rogie - Belcar

Matty leverde vandaag perfect werk af bij ons.

Lieselot Vantornhout - KU Leuven

Het materiaal werd vanmorgen al geleverd, super bedankt voor de snelle en goede service!

vloersticker:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Een vloersticker trekt op een creatieve manier aandacht van potentiële klanten
  • Bepaal zelf het formaat van de vloerstickers
  • Al onze vloerstickers zijn anti-slip
  • Kies voor een tijdelijke of langdurige bevestiging

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Moswand

Indoor banners

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Nadar spandoeken

Roll-up banner

Textielframe-wand indoor

3D sticker

Plooibare zitkubus

Textielframe- LED verlicht

Event banner

Raambestickering

Reboard

Muurstickers

Textielframe – vrijstaand – indoor

Landenvlag

Neusbord

Plooitent

Sportboarding

een peesdoek

Zitkubus

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli