Zoek
Sluit dit zoekvak.

vloersticker

vloerstickerkopen?

Vloerstickers bieden bedrijven een veelzijdige manier om verschillende doelen te bereiken en verschillende boodschappen over te brengen.

Hier zijn tien mogelijke toepassingen van vloerstickers voor bedrijven:

Wegwijzers en markeringen: Gebruik vloerstickers om looproutes te markeren in je winkel, kantoor of op een evenement. Dit kan helpen bij het sturen van klanten naar specifieke secties of bij het creëren van eenrichtingsverkeer.

Promoties en aanbiedingen: Plaats vloerstickers met promotionele boodschappen, kortingscodes of aanbiedingen om de aandacht van klanten te trekken, terwijl ze door je winkel lopen. Dit kan helpen bij het stimuleren van impulsaankopen.

Merkbekendheid: Bedruk vloerstickers met je logo, slogan of merkboodschap om de merkbekendheid te vergroten. Plaats deze op strategische locaties waar veel mensen komen.

Veiligheidsinstructies: Gebruik vloerstickers om veiligheidsinstructies weer te geven, zoals “Houd afstand”, “Let op gladde vloer” of “Nooduitgang”. Dit kan de veiligheid van klanten en medewerkers bevorderen.

Evenementen en beurzen: Op beurzen en evenementen kunnen vloerstickers worden gebruikt om de aandacht te vestigen op je stand, producten of diensten. Ze kunnen ook worden gebruikt om bezoekers naar specifieke activiteiten of presentaties te leiden.

Interactieve ervaringen: Creëer interactieve ervaringen met vloerstickers, zoals spellen of uitdagingen, om de betrokkenheid van klanten te vergroten en een leuke sfeer te creëren.

Tijdelijke campagnes: Gebruik vloerstickers voor tijdelijke promoties, seizoensgebonden campagnes of evenementen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor kortlopende marketinginitiatieven.

Productinformatie: Plaats vloerstickers bij specifieke producten om extra informatie te verstrekken, zoals prijzen, kenmerken of instructies voor gebruik.

Wachtrijbeheer: Gebruik vloerstickers om wachtrijen te organiseren en klanten te helpen bij het handhaven van sociale afstand. Dit kan vooral handig zijn in situaties waarin wachtrijen gebruikelijk zijn, zoals bij kassa’s of in wachtruimtes.

Sfeer en decoratie: Naast functionele doeleinden kunnen vloerstickers ook worden gebruikt om de sfeer en uitstraling van een ruimte te verbeteren. Denk aan artistieke ontwerpen, seizoensgebonden decoraties of thematische elementen die passen bij de branding van je bedrijf.

Door creatief gebruik te maken van vloerstickers kunnen bedrijven verschillende doelen bereiken, van het verbeteren van de klantbeleving tot het verhogen van de verkoop en het bevorderen van de veiligheid.

Bekijkonze productfoto's

Een gepersonaliseerde vloersticker

De vloerstickers van Herva kunnen geplakt worden op vele ondergronden voor een winkel, showroom, beurs of sportaccomodatie.
De meeste vloerstickers zijn voor binnentoepassingen en kortstondig gebruik (tot 1 jaar). Uiteraard is de levensduur afhankelijk van de intensiteit waarop ze wordt gebruikt.

Het is belangrijk om een vloersticker te lamineren met een anti-slip laminaat.
Vloerstickers kunnen net zoals andere stickers worden geplot en/of contour gesneden.
Voor een nog completere sfeerbeleving kan je opteren voor 3D vloerstickers, die het geheel nog unieker en levendiger maken.

Tip: De outdoor variant (asfaltsticker) heeft een groffe anti-slip korrel.  Deze heeft als eigenschap dat deze zeer gemakkelijk zelf te plaatsen te zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Michael Vandaele - Lidl

We waren erg tevreden met betrekking tot de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Benny - Lasergames - Cobra-Deluxe

Onze cafétaria van de Lasergame Arena te Lichtaart had zijn beste tijd gehad en was dringend toe aan een make-over.
Na een gesprek met Jeroen van Herva heeft hij ons een voorstel gemaakt.
Dit paste in ons budget en we besloten om met Herva in zee te gaan. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en
op het afgesproken tijdstip zijn de werken van start gegaan. Alles werd perfect opgevolgd en afgewerkt zoals voorzien. Ondertussen is de renovatie achter de rug en wil ik het team van Herva bedanken voor de top afwerking, het correct nakomen van de afspraken en de meerwaarde die zij gecreëerd hebben in onze cafétaria.
Indien er mensen zijn die plannen hebben om te renoveren ga zeker langs bij deze toppers !
Een zeer tevreden klant.

Stefan Silverans - Gamma

De alarmcovers zien er zeer strak uit, krijgen zeer positieve reacties …… Keep up the good work!

Elien Stuyckens - Vermarc Sport

Nogmaals dank voor het mooie werk!

Sonja Van Espen - EK Wielrennen

Iedereen was onder de indruk van al het mooie drukwerk dat jullie verzorgden ter gelegenheid van het EK Wielrennen.
Dit gaf een extra cachet aan het hele evenement en maakte het gewoon af.
Super bedankt ook voor jullie snelle en zeer professionele medewerking om dit allemaal tijdig in orde te brengen. Jullie zijn geweldig of kortom:
Hoogstaande kwaliteit, excellent, routiniers, veelzijdig, apart.

Stefaan Soetemans - Troubadourbeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

vloersticker:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Een vloersticker trekt op een creatieve manier aandacht van potentiële klanten
  • Bepaal zelf het formaat van de vloerstickers
  • Al onze vloerstickers zijn anti-slip
  • Kies voor een tijdelijke of langdurige bevestiging

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Neusbord

Textielframe- LED verlicht

Zitkubus

Detectiepoort hoes/ alarmcovers

een peesdoek

Plooitent

Textielframe-wand indoor

Plooibare zitkubus

Muurstickers

Raambestickering

Event banner

Autobestickering

Sportboarding

3D sticker

Spandoeken

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Roll-up banner

Reclamevlaggen

Reboard

Promo tapijt