Search
Close this search box.

een peesdoek

een peesdoekkopen?

Wat is een peesdoek?

Een peesdoek, ook wel bekend als een peesframe of een peesdoeksysteem, is een type reclame- of presentatiedoek dat wordt gebruikt in diverse commerciële en promotionele toepassingen. Het doek heeft langs de randen een siliconen pees (rubberen rand) die in een speciaal ontworpen textielframe past. Dit frame wordt vaak gemaakt van aluminium en heeft een groef waar de pees in past, waardoor het doek strak en glad wordt opgespannen. Peesdoeken zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en te verwisselen, en bieden een professionele uitstraling.

6 Toepassingen van een peesdoek voor een bedrijf

Beursstands: Een peesdoeken kan worden gebruikt als achtergrondpanelen voor beursstands. Ze kunnen bedrukt worden met het logo van het bedrijf, afbeeldingen van producten of diensten, en relevante marketingboodschappen. Het strakke, naadloze uiterlijk van peesdoeken draagt bij aan een professionele presentatie op beurzen en evenementen.

Winkelpresentatie: In winkels kan een peesdoek worden gebruikt voor het creëren van aantrekkelijke en informatieve displays. Ze kunnen dienen als achtergronden voor productdisplays, seizoensgebonden promoties of speciale aanbiedingen. Ook kunnen ze worden gebruikt voor het afbakenen van specifieke secties of voor het tonen van merkgerelateerde visuals.

Kantoorinterieur: Een peesdoek kan de uitstraling van kantoorruimtes verbeteren. Ze kunnen worden bedrukt met inspirerende citaten, bedrijfswaarden, of grafische afbeeldingen die passen bij de merkidentiteit. Daarnaast kunnen ze functioneren als scheidingswanden tussen verschillende werkgebieden of als akoestische panelen voor geluidsabsorptie.

Evenementendecor: Bij zakelijke evenementen, conferenties of seminars kunnen peesdoeken worden gebruikt voor het creëren van gepersonaliseerde achtergronden voor presentaties, sprekerspodia of fotomomenten. Ze kunnen ook worden gebruikt als bewegwijzering of als brandingelement in de evenementenruimte.

Outdoor reclame: Peesdoeken zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis, zoals op gevels van gebouwen, op terrassen van cafés of restaurants, of langs drukke straten. Ze kunnen worden bedrukt met opvallende reclameboodschappen of visuals om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten.

Tijdelijke promoties: Omdat een peesdoek eenvoudig te installeren en te verwijderen is, zijn ze ideaal voor tijdelijke promoties en evenementen. Bedrijven kunnen ze gebruiken voor kortlopende acties, seizoensgebonden campagnes, of pop-upwinkels.

Kortom, een peesdoek biedt bedrijven een veelzijdige en effectieve manier om hun merk te promoten, hun boodschap over te brengen en de visuele uitstraling van hun fysieke ruimtes te verbeteren.

Bekijkonze productfoto's

Een gepersonaliseerde peesdoek

Een peesdoek van Herva krijgt steeds een hoog kwalitatieve druk tot 1300 dpi.
Dankzij het 8 kleuren sublimatieproces genieten onze peesdoeken warme en intense kleuren.

De peesdoeken zijn beschikbaar voor onverlichte polyframes, maar ook voor de met led verlichte polyframe kaders.

Wat zeggen onze klanten?

Senne Goossens - Kranen De Ceuster

Weeral topservice! Bedankt!

Stefaan Soetemans - Troubadourbeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

Bart Rogie - Belcar

Matty leverde vandaag perfect werk af bij ons.

Sonja Van Espen - EK Wielrennen

Iedereen was onder de indruk van al het mooie drukwerk dat jullie verzorgden ter gelegenheid van het EK Wielrennen.
Dit gaf een extra cachet aan het hele evenement en maakte het gewoon af.
Super bedankt ook voor jullie snelle en zeer professionele medewerking om dit allemaal tijdig in orde te brengen. Jullie zijn geweldig of kortom:
Hoogstaande kwaliteit, excellent, routiniers, veelzijdig, apart.

Marc Van Dun

Alles is naar wens verlopen! Mag ik je erop wijzen dat je top personeel in dienst hebt.

Een offerte vooreen peesdoek

De kenmerken van een peesdoek:

  • Een peesdoek is ideaal voor beurzen, winkelpanden en kantoren
  • Een peesdoek is bovendien uitermate decoratief
  • Het doek is gemakkelijk zelf te vervangen
  • Een peesdoek is een dynamisch en economisch communicatiemiddel

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook

een vloersticker

Sportboarding

Spandoeken

Detectiepoort hoes/ alarmcovers

Textielframe- LED verlicht

Nadar spandoeken

Promo tapijt

Plooibare zitkubus

Reclamevlaggen

Landenvlag

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Roll-up banner

Event banner

Muurstickers

Moswand

Indoor banners

Zitkubus

Neusbord

Publiciteitsbogen

3D sticker