Zoek
Sluit dit zoekvak.

een peesdoek

een peesdoekkopen?

Wat is een peesdoek?

Een peesdoek, ook wel bekend als een peesframe of een peesdoeksysteem, is een type reclame- of presentatiedoek dat wordt gebruikt in diverse commerciële en promotionele toepassingen. Het doek heeft langs de randen een siliconen pees (rubberen rand) die in een speciaal ontworpen textielframe past. Dit frame wordt vaak gemaakt van aluminium en heeft een groef waar de pees in past, waardoor het doek strak en glad wordt opgespannen. Peesdoeken zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en te verwisselen, en bieden een professionele uitstraling.

6 Toepassingen van een peesdoek voor een bedrijf

Beursstands: Een peesdoeken kan worden gebruikt als achtergrondpanelen voor beursstands. Ze kunnen bedrukt worden met het logo van het bedrijf, afbeeldingen van producten of diensten, en relevante marketingboodschappen. Het strakke, naadloze uiterlijk van peesdoeken draagt bij aan een professionele presentatie op beurzen en evenementen.

Winkelpresentatie: In winkels kan een peesdoek worden gebruikt voor het creëren van aantrekkelijke en informatieve displays. Ze kunnen dienen als achtergronden voor productdisplays, seizoensgebonden promoties of speciale aanbiedingen. Ook kunnen ze worden gebruikt voor het afbakenen van specifieke secties of voor het tonen van merkgerelateerde visuals.

Kantoorinterieur: Een peesdoek kan de uitstraling van kantoorruimtes verbeteren. Ze kunnen worden bedrukt met inspirerende citaten, bedrijfswaarden, of grafische afbeeldingen die passen bij de merkidentiteit. Daarnaast kunnen ze functioneren als scheidingswanden tussen verschillende werkgebieden of als akoestische panelen voor geluidsabsorptie.

Evenementendecor: Bij zakelijke evenementen, conferenties of seminars kunnen peesdoeken worden gebruikt voor het creëren van gepersonaliseerde achtergronden voor presentaties, sprekerspodia of fotomomenten. Ze kunnen ook worden gebruikt als bewegwijzering of als brandingelement in de evenementenruimte.

Outdoor reclame: Peesdoeken zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis, zoals op gevels van gebouwen, op terrassen van cafés of restaurants, of langs drukke straten. Ze kunnen worden bedrukt met opvallende reclameboodschappen of visuals om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten.

Tijdelijke promoties: Omdat een peesdoek eenvoudig te installeren en te verwijderen is, zijn ze ideaal voor tijdelijke promoties en evenementen. Bedrijven kunnen ze gebruiken voor kortlopende acties, seizoensgebonden campagnes, of pop-upwinkels.

Kortom, een peesdoek biedt bedrijven een veelzijdige en effectieve manier om hun merk te promoten, hun boodschap over te brengen en de visuele uitstraling van hun fysieke ruimtes te verbeteren.

Bekijkonze productfoto's

Een gepersonaliseerde peesdoek

Een peesdoek van Herva krijgt steeds een hoog kwalitatieve druk tot 1300 dpi.
Dankzij het 8 kleuren sublimatieproces genieten onze peesdoeken warme en intense kleuren.

De peesdoeken zijn beschikbaar voor onverlichte polyframes, maar ook voor de met led verlichte polyframe kaders.

Wat zeggen onze klanten?

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Sarah Faict - GVA

Nogmaals dank voor jullie inzet en goede zorgen!!

Mathias Gillian - DDMC

Hartelijk dank voor de gevraagde offerte en fijn dat jullie deze ochtend alles exact zijn komen opmeten. Gust –> topkerel!

Michael Vandaele - Lidl

We waren erg tevreden met betrekking tot de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Stefaan - Brouwerij De Musketeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Bert Peeters - Vlaanderen.be

Bedankt voor de goede service en prettige samenwerking, een adresje om te onthouden voor deze productgroep me dunkt 😉!

een peesdoek:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Een peesdoek is ideaal voor beurzen, winkelpanden en kantoren
  • Een peesdoek is bovendien uitermate decoratief
  • Het doek is gemakkelijk zelf te vervangen
  • Een peesdoek is een dynamisch en economisch communicatiemiddel

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Detectiepoort hoes/ alarmcovers

Moswand

Zitkubus

Plooitent

Landenvlag

3D sticker

Reboard

Plooibare zitkubus

Sportboarding

Reclamevlaggen

Textielframe- LED verlicht

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Spandoeken

Indoor banners

Nadar spandoeken

Roll-up banner

Textielframe-wand indoor

Textielframe – vrijstaand – indoor

Promo tapijt