Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tifo

Tifokopen?

Een unieke Tifo op maat bij Herva: Laat jouw sportclub schitteren!

Hey sportieve fans en clubliefhebbers! Zijn jullie klaar om jullie passie voor je favoriete sportclub of sportster naar een hoger niveau te tillen? Herva staat voor je klaar om de meest adembenemende tifo’s te creëren die je ooit hebt gezien!

Of je nu trots bent op je voetbalteam, je hart verloren hebt aan je favoriete wielrenner, of volledig in de ban bent van een atlete, onze tifo’s geven jouw liefde voor de sport een visuele kracht die niet te negeren is.

Maatwerk Kunstwerk: Bij Herva geloven we in het vertellen van een verhaal. Met de meest levendige kleuren en verbluffende ontwerpen vatten we de ziel van jouw club of idool in één oogverblindend stuk. Elke tifo wordt met precisie en toewijding gemaakt om jouw passie te reflecteren. Geen enkel formaat is ons te groot!

Kwaliteit boven Alles: We begrijpen hoe belangrijk het is om jouw sportieve trots op de best mogelijke manier te presenteren. Daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Jouw tifo zal er niet alleen geweldig uitzien, maar zal ook seizoen na seizoen blijven schitteren. Bovendien leveren wij elke tifo of XXL vlag standaard af met een brandcertificaat.

Eenvoudig Proces: Bij Herva maken we het hele proces gemakkelijk en leuk. Van het eerste concept tot de uiteindelijke onthulling, we houden je betrokken bij elke stap. Jouw ideeën en feedback zijn van onschatbare waarde om het perfecte eindresultaat te bereiken.

 

 

Bekijkonze productfoto's

Vernieuwende Ideeën: Ons getalenteerde team van kunstenaars en ontwerpers staat te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Of je nu een traditioneel ontwerp wilt of iets compleet vernieuwends, wij staan open voor al je ideeën en zullen samen met jou iets unieks creëren.

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw sportieve passie zien aan de wereld met een op maat gemaakte tifo van Herva! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samenwerken om een visueel spektakel te maken dat jouw club of idool waardig is. Samen brengen we jullie passie tot leven!

Bel ons op 014/55 69 22 of vul hieronder het contactformulier in. Jouw sportieve moment verdient het om groots gevierd te worden!

Bekijk zeker ook realisaties voor Crystal campagne en Eddy Merckx.

Wat zeggen onze klanten?

Rudy Desnerck - Spar

Ter info, baniermasten werden gisteren geplaatst conform de gemaakte afspraken. Verantwoordelijke ter plaatse uiterst tevreden over het resultaat, ook van ons uit geen opmerkingen. Afwerking = ok en alles is opgekuist.

Sonja Van Espen - EK Wielrennen

Iedereen was onder de indruk van al het mooie drukwerk dat jullie verzorgden ter gelegenheid van het EK Wielrennen.
Dit gaf een extra cachet aan het hele evenement en maakte het gewoon af.
Super bedankt ook voor jullie snelle en zeer professionele medewerking om dit allemaal tijdig in orde te brengen. Jullie zijn geweldig of kortom:
Hoogstaande kwaliteit, excellent, routiniers, veelzijdig, apart.

MB Links

Je vous remercie pour cette remise de prix.

Sarah Sturtewagen - Vlaamse Zwemfederatie

Ik wou je gewoon laten weten dat alles prima is verlopen op de Flanders Swimming Cup wat betreft opbouw/afbraak van jullie aangeleverde materiaal. Iedereen was tevreden en de aankleding was top!

We waren ook zeer blij met het nieuwe frame voor ons VIP-doek aan te monteren 😉

Stefaan Soetemans - Troubadourbeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Geertrui - Gemeente Oud-Heverlee

De borden van de Kunstroute zien er prachtig uit !
Merci voor de vlotte service.

Tifo:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Een tifo is de perfecte sfeermaker tijdens een wedstrijd
  • Kies zelf de afmetingen
  • Hoge kwaliteit vlaggenmateriaal
  • We bedrukken een tifo vanaf 1 stuk
  • Weerbestendig en lange levensduur
  • Inclusief brandcertificaat

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Zitkubus

Event banner

Landenvlag

vloersticker

Indoor banners

Roll-up banner

Publiciteitsbogen

Promo tapijt

Sportboarding

Spandoeken

Nadar spandoeken

Reclamevlaggen

Neusbord

Plooibare zitkubus

Plooitent

een peesdoek