Search
Close this search box.

Tifo

Tifokopen?

Een unieke Tifo op maat bij Herva: Laat jouw sportclub schitteren!

Hey sportieve fans en clubliefhebbers! Zijn jullie klaar om jullie passie voor je favoriete sportclub of sportster naar een hoger niveau te tillen? Herva staat voor je klaar om de meest adembenemende tifo’s te creëren die je ooit hebt gezien!

Of je nu trots bent op je voetbalteam, je hart verloren hebt aan je favoriete wielrenner, of volledig in de ban bent van een atlete, onze tifo’s geven jouw liefde voor de sport een visuele kracht die niet te negeren is.

Maatwerk Kunstwerk: Bij Herva geloven we in het vertellen van een verhaal. Met de meest levendige kleuren en verbluffende ontwerpen vatten we de ziel van jouw club of idool in één oogverblindend stuk. Elke tifo wordt met precisie en toewijding gemaakt om jouw passie te reflecteren. Geen enkel formaat is ons te groot!

Kwaliteit boven Alles: We begrijpen hoe belangrijk het is om jouw sportieve trots op de best mogelijke manier te presenteren. Daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Jouw tifo zal er niet alleen geweldig uitzien, maar zal ook seizoen na seizoen blijven schitteren. Bovendien leveren wij elke tifo of XXL vlag standaard af met een brandcertificaat.

Eenvoudig Proces: Bij Herva maken we het hele proces gemakkelijk en leuk. Van het eerste concept tot de uiteindelijke onthulling, we houden je betrokken bij elke stap. Jouw ideeën en feedback zijn van onschatbare waarde om het perfecte eindresultaat te bereiken.

 

 

Bekijkonze productfoto's

Vernieuwende Ideeën: Ons getalenteerde team van kunstenaars en ontwerpers staat te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Of je nu een traditioneel ontwerp wilt of iets compleet vernieuwends, wij staan open voor al je ideeën en zullen samen met jou iets unieks creëren.

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw sportieve passie zien aan de wereld met een op maat gemaakte tifo van Herva! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samenwerken om een visueel spektakel te maken dat jouw club of idool waardig is. Samen brengen we jullie passie tot leven!

Bel ons op 014/55 69 22 of vul hieronder het contactformulier in. Jouw sportieve moment verdient het om groots gevierd te worden!

Bekijk zeker ook realisaties voor Crystal campagne en Eddy Merckx.

Wat zeggen onze klanten?

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

Benny Nuyts

Bedankt voor de geweldige service die we hebben gekregen.

Dries

Dank jullie voor het zeer mooie resultaat op onze etalage; dik content van 😊

Dieter Verheyen - 1st Dvision

Bedankt voor de mooie afwerking van de spandoeken. Ze kwamen al mooi in beeld!

Manu Santana - Sign D-sign

Dank u voor je snelle antwoord.

Mathias Gillian - DDMC

Hartelijk dank voor de gevraagde offerte en fijn dat jullie deze ochtend alles exact zijn komen opmeten. Gust –> topkerel!

Een offerte voorTifo

De kenmerken van Tifo:

  • Perfecte sfeermaker tijdens een wedstrijd
  • Ideaal voor bewegwijzering
  • Kies zelf de afmetingen
  • Hoge kwaliteit vlaggenmateriaal
  • Bedrukken vanaf 1 stuk
  • Weerbestendig en lange levensduur
  • Inclusief brandcertificaat

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook

een peesdoek

Plooitent

Landenvlag

Neusbord

Spandoeken

Roll-up banner

Zitkubus

Promo tapijt

Plooibare zitkubus

Sportboarding

Indoor banners

Publiciteitsbogen

Event banner

Reclamevlaggen

een vloersticker

Nadar spandoeken