Reclamezuil

Reclamezuilkopen?

Een doordacht ontworpen reclamezuil zorgt voor een betere vindbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast zijn reclamezuilen ongetwijfeld een ideaal communicatiemiddel naar uw klanten toe. Een reclametotem is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf in het straatbeeld.

Reclametotem, reclamemast of reclamezuil

Het maakt niet uit hoe je ze noemt. Jouw reclamezuil wordt helemaal op maat en helemaal volgens jouw wens ontworpen en geproduceerd. Wij maken heel eenvoudige reclamezuilen tot uiterst complexe constructies. De reclamezuilen kunnen voorzien worden van plexi, verlichte doosletters en zelfs van digitale LED schermen. Tip: gebruik een klok of temperatuurmeter op je reclametotem voor 40% meer aandacht.

Een reclamezuil buiten

Een reclamezuil buiten wijst je de klanten de weg naar jouw parking, de inrit, jouw winkel of bedrijf. Hij kan promoties en acties aankondigen en de aandacht trekken van passanten op elk moment van de dag of nacht, zeker als je reclamezuil verlicht is.

 

Bekijkonze productfoto's

Reclamezuil kopen?

Dus, wil je een reclamezuil kopen? Neem hieronder vrijblijvend contact op en vertel ons hoe jouw ideale reclametotem er uit moet zien.

Liever een digitale reclamezuil?

Wil je écht all the way gaan? Overweeg dan een mobiele LED totem, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze website van Brilliant voor meer inspiratie.

Wat zeggen onze klanten?

Sarah Faict - GVA

Nogmaals dank voor jullie inzet en goede zorgen!!

Mathias Gillian - DDMC

Hartelijk dank voor de gevraagde offerte en fijn dat jullie deze ochtend alles exact zijn komen opmeten. Gust –> topkerel!

Stefaan Soetemans - Troubadourbeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Ybe

Bij deze wil ik je nog even bedanken voor het snelle handelen van de frames en doeken in onze showroom! Het ziet er machtig uit 😊

Manu Santana - Sign D-sign

Dank u voor je snelle antwoord.

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Een offerte voorReclamezuil

De kenmerken van Reclamezuil:

    • Verbeter je vindbaarheid en zichtbaarheid met een reclamezuil
    • Een reclamezuil is een ideaal communicatiemiddel
    • Ontworpen volgens jouw wensen
    • Kies voor een grote reclamemast of een reclametotem

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Offerte aanvragen?

Anderen klantenbekeken ook