Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Nieuwe aankleding Niels Albert Bike Store

project

Wat deedHerva ?

Bij de opening van Niels Albert & Valekska hun fietsenwinkel Niels Albert Bike Storehebben we enkele jaren geleden de buitenkant mogen voorzien van een reclamezuil en twee signframes met daarin een PVC doek gespannen.

Enkele weken geleden contacteerden Niels & Valeska ons opnieuw, maar nu met de vraag of we hem konden helpen om de uitstraling van de showroom aan te pakken. Uiteraard zeggen wij daar geen neen tegen!

Wanneer consumenten de vitrine langs buiten passeren, kunnen ze de winkel binnenkijken. Om de inkijk wat te beperken hebben Niels & Valeska gevraagd om hiervoor een oplossing te voorzien. Dankzij polyframes met geïntegreerde LED strips wordt het beeld in de achtergrond geblokkeerd en wordt er extra focus gelegd op de E-bikes, racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen die tentoongesteld worden.

Om de huisstijl van de voorgevel in de winkel door te trekken, is de print op de brandvertragende polyester peesdoek voorzien van het logo en het ketting beeldmerk. Achteraf kan deze peesdoek makkelijk vervangen worden door een doek met een andere print. Naargelang het soort fiets dat in de vitrine staat, kan zo een extra sfeerimpressie gecreëerd worden. ’s Nachts zullen de fietsen extra schitteren door de oplichtende LED strips in de frames.

De polyframes zijn gemonteerd op een stijlvol podia van 20 meter breedte zodat deze de volledige vitrine dekt. Knap maatwerk van het Horemans Interieur team! Ondanks al de maatregelen trokken ze er samen met ons top team op uit om de fietsenwinkel klaar te stomen voor de heropening op 11 mei.

Net zoals Niels & Valeska opzoek naar een oplossing op maat?

We denken graag met je mee!

Bekijkonze projectfoto's

Video afspelen

Verdient jouw bedrijf ook een make-over?

Heeft dit project jou geïnspireerd? Wil jij meer informatie over de mogelijkheden of een volledig ontwerp, afgestemd op jouw onderneming?

Vul dan dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Moet het nog sneller gaan?
Bel ons op +32 14 55 69 22

Meer informatie?

Anderen klantenbekeken ook

Gevelrenovatie voor Kitchco

Totaaltransformatie gevel Bloemenland

Gevelreclame Lulu Catering Olen

Proliver

Bingoal

Gevelbekleding Vermarc Sport

Gevelbekleding – interieuraankleding Spar Olen

Gevelbekleding – interieuraankleding Gamma

Gevelbekleding Discotheek Carré

Gevelbekleding – interieuraankleding De Lijn