Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doosletters

Doosletterskopen?

Doosletters op je gevel

De basis van je naamsbekendheid: jouw firmanaam in mooie, verlichte doosletters op je gevel! Een must voor elk bedrijf.

Tot 4x meer bereik met verlichte gevelletters

Doosletters of gevelletters zijn direct of indirect verlichte signs. Elke gevelletter is een doos, die verlicht kan worden en vervolgens op uw gevel kan bevestigd worden om zo uw bedrijfsnaam prominent zichtbaar te maken.
De verschillende soorten gevelletters maken het mogelijk om uw boodschap uitstekend te presenteren. Er zijn talrijke studies die bewijzen dat een verlichte doosletter tot 4x meer bereik kent dan een onverlichte doosletter.

10 soorten doosletters

Er is keuze uit een 10-tal verschillende soorten gevelletters die bijna alles mogelijk maken.  Voor afmetingen van meer dan 3 meter werken we met een verlicht doekbak systeem.
We werken uitsluitend met Samsung LED’s, want deze staan garant voor een energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting voor onze verlichte doosletters. Uiteraard zijn onverlichte doosletters ook een optie.

LED Doosletters: beter dan neon

In vergelijking met neon, welke de alom oude methode is om verlichte logo’s te produceren, biedt een doosletter met LED-verlichting een langere levensduur, minder energieverbruik, meer dynamische toepassingen en is de kracht van verlichting ook veel intenser.
Bij neon worden glazen buizen verhit om ze de gewenste vorm te kunnen geven, waarna ze gevuld worden met een mengeling van gassen.  Deze mengeling zorgt finaal voor het neon verlichte effect in het neon logo.  Wanneer er schade komt aan een glastube, heb je een open circuit en is je gehele logo aan vervanging toe.  Om die reden zijn neon verlichte letters zéér gevoelig en minder duurzaam als LED verlichte gevelletters.  Daarnaast kent neon een veel hoger energieverbruik als LED verlichting. Vandaag kiezen 98% van onze klanten voor een doosletter met LED-verlichting voor hun logo.

Bekijkonze productfoto's

De plaatsing van doosletters of gevelletters
Video afspelen

LED doosletters

LED doosletters bieden dus een uitermate kwalitatieve, duurzame en energiezuinige oplossing. Onze gevelletters garanderen u de zichtbaarheid die uw merk verdient! LED’s go for it! Bekijk zeker onze doosletter realisaties voor Carrefour en De Lijn.

Wil je echt helemaal digitaal gaan, overweeg dan een LED scherm, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze website van Brilliant voor meer inspiratie.

Wat zeggen onze klanten?

Philippe - KBC

Wil jij iedereen daar bij jullie bedanken voor de onberispelijke uitvoering
wat ik niet anders ingeschat had, nu zijn we zeker en staan we dinsdag niet voor verassingen!

Group Peeters

Group Peeters werkt al jaren samen met Herva, en dat is niet voor niets. Kristof en zijn collega’s helpen je met de glimlach verder om je project vorm te geven. Uiterst professioneel advies en bovenal correct geleverd en geplaatst. Top service!

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

J. Gheysels - Gemeent Sint-Pieters-Leeuw

Merci Herva, bedankt ! 😉

Het resultaat mag er zijn. Na Vlaanderen hopen we dat zondag de hele wereld ons en jullie werk mag aanschouwen.

Senne Goossens - Kranen De Ceuster

Weeral topservice! Bedankt!

Wim Heylen - Heylen Vastgoed

Knap werk! Sterk bezig team Herva!

Doosletters:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Doosletters zijn geschikt voor binnen of buiten
  • (In)direct verlicht met LED-verlichting of onverlicht
  • Helemaal ontworpen volgens uw wensen
  • De verbeterde versie van neon
  • Verlichte gevelletters voor energiezuinige zichtbaarheid

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Buizenframe gevel

Gevelpanelen – aluminium/dibond

LED Striping

Signframe gevel – outdoor

Lichtbak met plexi

Raambestickering

Freesletters

Lichtbak met doek