Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Buizenframe gevel

Buizenframe gevelkopen?

Budgetvriendelijke gevelreclame

Een buizenframe met spanrekkers is een zeer budgetvriendelijk product waarmee men groots kan uitpakken. Naast een zachte prijs geniet dit product een stevige flexibiliteit. Dankzij het rekkersysteem is het vervangen van de beelden namelijk zeer eenvoudig. Zo kan je dus een buizenframe inschakelen om in te spelen op thema’s (bv. Rode Duivels),  acties (solden, uitverkoop, promo …)  en seizoenen zoals Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, Sinterklaas….. Naast het feit dat de doeken makkelijk vervangen kunnen worden, zijn ze tevens recupereerbaar voor een volgende actie.

Tip: Wil je toch een strakkere look & feel dan het traditionele buizenframe? Check dan zeker onze onverlichte Signframe gevel – outdoor of verlichte Lichtbak met doek. Technisch: de standaard diameter van het buizenframe is  48 mm. Vele bedrijven uit de sector werken met  een wanddikte van 1.5 mm. Echter hebben wij jaren geleden beslist om te werken met een wanddikte van 3 mm. (lees dus dubbel zo dik)  Deze wanddikte voorkomt het doorhangen van de buizen en staat dus garant voor een “recht” geheel. Ook het aantal, en het type gebruikte afstandshouders, maakt een enorm verschil in het eindproduct. Nog niet overtuigd? Check dan zeker onze realisatie bij Audi e-tron.

Wil je echt helemaal digitaal gaan, overweeg dan een LED scherm, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze webite van Brilliant voor meer inspiratie.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Guy De Pelsmaeker

Bedankt voor het mooie werk van uw mensen !

MB Links

Je vous remercie pour cette remise de prix.

Patrick De Baene

Vandaag mijn sticker gekregen en dit is wat ik wenste hartelijk dank ,het zal niet de laatste zijn want heb al goed reclame gemaakt.

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

Mathias Gillian - DDMC

Hartelijk dank voor de gevraagde offerte en fijn dat jullie deze ochtend alles exact zijn komen opmeten. Gust –> topkerel!

Benny - Lasergames - Cobra-Deluxe

Onze cafétaria van de Lasergame Arena te Lichtaart had zijn beste tijd gehad en was dringend toe aan een make-over.
Na een gesprek met Jeroen van Herva heeft hij ons een voorstel gemaakt.
Dit paste in ons budget en we besloten om met Herva in zee te gaan. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en
op het afgesproken tijdstip zijn de werken van start gegaan. Alles werd perfect opgevolgd en afgewerkt zoals voorzien. Ondertussen is de renovatie achter de rug en wil ik het team van Herva bedanken voor de top afwerking, het correct nakomen van de afspraken en de meerwaarde die zij gecreëerd hebben in onze cafétaria.
Indien er mensen zijn die plannen hebben om te renoveren ga zeker langs bij deze toppers !
Een zeer tevreden klant.

Buizenframe gevel:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Afmetingen op maat van uw gevel
  • Professionele plaatsing
  • Grote zichtbaarheid
  • Eenvoudig wisselen van doek
  • Verlichting mogelijk

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Signalisatieborden

Buizenframe – Heavy Duty

Buizenframe – vrijstaand

Signframe gevel – outdoor

Raambestickering

Interieur reclamepanelen

Lichtbak met doek

Signframe vrijstaand Heavy Duty – outdoor

Textielframe- LED verlicht

Doosletters

Textielframe – vrijstaand – indoor

Textielframe-wand indoor

Gevelpanelen – aluminium/dibond

Lichtbak met plexi

LED Striping

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Inkom portieken

Moswand