Zoek
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Lichtbak met doek

Lichtbak met doekkopen?

Een lichtbak is een uniek communicatiemiddel om reclame te maken door middel van beelden op een doek, met tekst of woorden, een logo of een combinatie ervan. Zomer of winter, dag of nacht, open of gesloten: een lichtbak – reclamebak is altijd een goede keuze wanneer u wilt opvallen bij uw doelgroep.

Lichtbak LED: optimale zichtbaarheid

Met een lichtbak LED-verlichting is een optimale zichtbaarheid van uw merk, zowel overdag als ’s nachts, gegarandeerd. Bovendien zijn de mogelijkheden in vormen, kleuren en maten eindeloos. Het doek kan ofwel beletterd zijn, ofwel bedrukt. Voor de translucentiegraad, gebruikte Imed’s en diepte van de profielen. Ben je op zoek naar een zéér grote lichtbak? Geen probleem, niets is ons te groot, te complex of te zwaar.  Onze topplaatsers weten er weg mee!

Lichtbak doek of plexi?

Wil je regelmatig je boodschap veranderen? Dan is een doeklichtbak ideaal. Ook voor een grote tot zéér grote lichtbak is een doek het meest optimale.

Blijft je boodschap ongewijzigd? Bekijk dan zeker ook onze lichtbak met plexiglas, duurzaam en altijd klaar om de perfecte zichtbaarheid te garanderen.

Wil je echt helemaal digitaal gaan, overweeg dan een LED scherm, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze webite van Brilliant voor meer inspiratie.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Dries

Dank jullie voor het zeer mooie resultaat op onze etalage; dik content van 😊

Ybe

Bij deze wil ik je nog even bedanken voor het snelle handelen van de frames en doeken in onze showroom! Het ziet er machtig uit 😊

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

Danny - Alcopa Immo

Ik heb het resultaat idd ter plaatse al gezien.  Ziet er prima uit !!

Ook de huurder is zéér tevreden.

Alvast dank voor alle goede zorgen.

Café Fringale

Vlotte samenwerking waar geluisterd werd naar onze specifieke vragen met hun eigen kennis en ervaring hierbij wat een top eindresultaat afleverde.

Levering perfect verlopen en goede kwaliteit.

Lichtbak met doek:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Uw merk op een lichtbak
  • Uw gevelreclame op een lichtbak
  • Ga voor maximale zichtbaarheid
  • Energiezuinige lichtbak LED-verlichting
  • Verschillende afwerkingen mogelijk

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Gevelpanelen – aluminium/dibond

Doosletters

Lichtbak met plexi

Raambestickering

Inkom portieken

Signframe gevel – outdoor

LED Striping

Buizenframe gevel