Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lichtbak met plexi

Lichtbak met plexikopen?

Zomer of winter, dag of nacht, open of gesloten: een lichtbak is altijd een goede keuze wanneer u wil opval­len bij uw doelgroep. Met een lichtbak is een optimale zichtbaarheid van uw merk  zowel overdag als ‘s nachts gegarandeerd. Bovendien zijn de mogelijkheden in vormen, kleuren en maten eindeloos.

Kiest u ervoor om regelmatig uw reclameboodschap aan te passen, dan is een lichtbak met doek meer aangewezen.  Het doek kan gemakkelijker worden veranderd dan met plexi.

Wil je echt helemaal digitaal gaan, overweeg dan een LED scherm, welk niet alleen kostenbesparend is, maar ook duurzaam, flexibel en energiezuinig is.  Je boodschappen kunnen snel en zonder veel werk worden gewisseld en afgestemd op de seizoenen, bv. kerstperiode, Sinterklaas, beursperiodes, enz.

Bekijk daarom zeker onze webite van Brilliant voor meer inspiratie.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Sarah Faict - GVA

Nogmaals dank voor jullie inzet en goede zorgen!!

J. Gheysels - Gemeent Sint-Pieters-Leeuw

Merci Herva, bedankt ! 😉

Het resultaat mag er zijn. Na Vlaanderen hopen we dat zondag de hele wereld ons en jullie werk mag aanschouwen.

Elien Stuyckens - Vermarc Sport

Nogmaals dank voor het mooie werk!

Tim Cornelis - Renson

Ik ben gisterenavond naar de openingsreceptie van de nieuwe showroom van Schrauwen Brasschaat geweest. Heb de Renson muur daar gezien en die is zeer geslaagd. De sticker is de perfecte oplossing & oogt zeer professioneel. Proficiat! Heb veel positieve feedback gehad, zowel van de mensen van Schrauwen, hun klanten als onze concurrenten.

Hans Van Gent

Als er een onderneming is waar je je totaal projecten voor een geweldig interieur van zowel binnen als buiten zonder problemen aan kunt uitbesteden, dan is het wel Herva. Het vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit waarmee ze opleveren kom je zelden tegen.

Ik heb met Herva samengewerkt voor een project van een van mijn klanten en het resultaat was geweldig. Zeker mee samenwerken dus als je je onderneming boven de grijze massa wilt laten uitsteken.

Patrick De Baene

Vandaag mijn sticker gekregen en dit is wat ik wenste hartelijk dank ,het zal niet de laatste zijn want heb al goed reclame gemaakt.

Lichtbak met plexi:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Ga voor maximale zichtbaarheid
  • Energiezuinige lichtbak LED-verlichting
  • Verschillende afwerkingen mogelijk

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

LED Striping

Doosletters

Raambestickering

Buizenframe gevel

Gevelpanelen – aluminium/dibond

Inkom portieken

Signframe gevel – outdoor

Lichtbak met doek

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli